Szombat :
Az Sashalom-FFC mérkőzésre kilátogattak az újpestiek ,angyalföldi sportlétesítményhez a balhé miatt érkező támadók alighanem a holnapi élvonalbeli rangadóra hangoltak, soraikban lengyel „kollégákat”, Legia-fanatikusokat is felvonultattak.
A balhénak az vetett véget viszonylag gyorsan, hogy három szirénázó rendőrautó a helyszínre érkezett. A támadók elmenekültek. A sérült személynek alighanem eltört az orra, legalábbis vérző arcából erre következtetett a mérkőzés ellenőre.

"Amikor vége lett a mérkőzésnek a játékosaim elindultak a szurkolókhoz, hogy megköszönjék nekik a támogatást. Ekkor körülbelül húsz kapucnis Újpest-huligán támadott rájuk, valamint a szurkolóinkra. Nagy verekedés tört ki, ami szerencsére nem tartott sokáig, mert a rendőrök hamar a helyszínre értek. Ekkor a támadók elmenekültek. Sajnos egy embert annyira megvertek, hogy mentővel kórházba is kellett vinni. Sajnálatos, hogy ilyen megtörténhetett" - mondta Bitó Tibor, az FFC edzője.

Egy drapit szereztek :Vasárnap a debi napja:


Újpest-szurkolók rámadtak a készenléti rendőrökre az Újpest Városkapu metrómegállónál. A drukkerek délután két óra körül a helyszínt biztosító rendőröket sörös üvegekkel, KRESZ-táblákkal dobálták meg. A nagy tömegben vonuló szurkolók az Árpád úton is balhéztak már, petárdákat dobálva meneteltek.

Munkatársunk beszámolója szerint a forgalom teljesen leállt a népligeti állomásnál, csak a felüljárón haladtak járművek. A metrófeljárót kordonokkal zárták le a rendőrök (nagyjából 150 fő), akik pajzzsal is igyekeztek védeni a metróból feljövőket. Körülbelül kétezer FTC-szimpatizáns várta lila „kollégáikat", a kordonokat rángatva. A vendégszurkolók megérkezésekor – ahogy várható volt – többek között petárdákkal, füstbombákkal és üvegekkel fogadták az újpestieket.Kattints a képre nagyobb felbontás miatt .
Ferencvárosiakat meglátogatta a Dynamo Dresden , Baltyk Gdynia , Rapid Wien , Lazio
Bejegyzés értékelése