Mastiffs 1995 :
2014 első fele több szempontból is fordulópont volt a Mastiffs és a Szpari tábor életében is. Januárban sikerült tisztázni egy több mint hat éve húzódó ellentétet az Elit illetékeseivel. A megbeszélés eredményeként a rzezsówi szurkolói focitornára már a három csoport közösen utazott el. A közös utazások, a közös edzések azt mutatják a kiegyezés tartós lesz. Mindannyiunk közös felelőssége, hogy ez így is maradjon. A kialakult helyzet nem tetszett több embernek a Mastiffs-on belül, és egyéb régi sérelmek is a felszínre kerültek. A történet vége az lett, hogy négy emberünk a jelenlegi szervezett tábor keretein kívül folytatja a tevékenységét.
Kimondva kimondatlanul a csapat az első osztályt célozta meg, így nagy várakozás előzte meg a tavaszt. A szép játékkal adós maradt a csapat, de a pontok gyűltek tisztességesen. Voltak holtpontok, amikor mi is nehezményeztük a gyengébb játékot, de minden jó, ha a vége jó.
A szezon szurkolói szempontból sok izgalmat nem tartogatott a számunkra, a legtöbb túrán "kulturált közösségépítést" folyt.

Ebes - Nyíregyháza (MK): 
A Debrecen melletti kisváros csapatával sorsoltak minket össze a kupában, így izgalmasnak ígérkezett ez a közeli túra. Egy nagybuszt sikerült is megtölteni, így 40-en indultunk útnak. Az úton találkoztunk 1-2 „sálas” Dió kocsival, de nem foglalkoztunk velük. Debrecen előtt felvett minket a yard, így az ebesi érkezésük zökkenőmentes volt. A beléptetésnél volt egy kis hőbörgés, mert a jegyeken hatszáz forint szerepelt, de tőlünk ezret akartak kérni. Pitiáner hurkás parasztok… Kb. tíz perc késéssel megérkezett az exElit két kocsija is. Az egyik autó utasaival szóváltás alakult ki, így ők jobbnak látták elhagyni a „vendégszektort”. A másik kocsi utasai viszont arról számoltak be, hogy összefutottak egy DH-s társasággal, így a társaság megpezsdült. A meccset végigszurkoltuk elég nagy lendülettel, és a „kedvenc” Diónknak is kihúztunk egy kiírást: „pénzéhes dió geci, vedd le a Szpari mezt”. A várt hurkás támadás elmaradt. Információink szerint a társaságuk nagyját lefogták a zsaruk, a többi meg nem vállalta a támadást. Az elvonulás így sem volt zökkenőmentes, mert az ebesei sportbarátok mocskolódást nehezen tűrte egyik tagunk, és a szóváltás során véletlenül összekoccant a fejük. A rendőrök szokás szerint túlreagálták a szitut, de nem sikerült nekik az előállítás, sőt ezt azt még el is vesztettek. A dolgot nem hagyták annyiban és a Debrecenből hívott erősítés már legyűrte az ellenállásunkat. Az előállított társunkat követve a hajdúszoboszlói kapitányságra vezetett az utunk. Másfél órát töltöttünk a fürdővárosban a lakosság, a nyaralók és a rendőrség nagy örömére. A nap levezetéseként a Pubban grilleztünk a lelkesebbek persze folytatták az italozást…

Ajka - Nyíregyháza :
14-en vágtunk neki az ajkai túrának Pápára. Jó hangulatú buli túra volt, amiben a csapat győzelme is nagy segítséget jelentett.Nyíregyháza - Dunaújváros : 
A szezon első hazai mérkőzésen a Dunaújváros érkezett hozzánk. Az újvárosaiak a Loki barátai, így fokozott figyelemmel vártuk őket kb. 40-en. Hiába…Információnk szerint egy 9-es mikrót sem tudott megtölteni a Facebook ultras Red Alert. Egy debreceni szurkolói focira biztosan összejött volna a létszám. Ennyit róluk. A meccset simán hoztuk, így ez lendületet adott a szurkolásunknak is….


Nyíregyháza - Cegléd (MK) :
Hétköznap délutáni kupamérkőzésen kb. 20 fővel képviseltük magunkat. Sima 2-0ás győzelemmel vette a csapat az akadályt. Izgalmakat csak a hol szakadó, hol elálló eső okozott.

Békéscsaba - Nyíregyháza :
35-en vágtunk neki a viharsarki túrának. Az oda út a szokásos jó hangulatban telt, csak egy SZUD sálas kocsiból integető hurkás borzolta a kedélyeket, de mint kiderült csak egy kóbor lélek volt. A cél előtt pár kilométerrel defektet kaptunk, de az alkoholtól mindenki technika zseni lett, így hamar kereket cseréltünk az Ikaruson. Érkezéskor a csabai cimborák várták minket bográcsgulyással egy stadion melletti sörözőben. A közös ebéd és italozás után a stadion felé vettük az irányt. A kékek az elmúlt évekhez hasonlóan korrekten viselkedtek, nem akartak minden áron szerepelni. A meccsen jól pörögve folyamatosan szurkoltunk, amit a csapat egy utolsó percekben szerzett győzelemmel hálált meg. A csabaiak beüzemeltek egy lila füstöt, ami elég jól dolgozott. Meccs végén ismét ittunk párat a csabai srácokkal, aztán a Nyírség felé vettük az irányt. A hazaút eseménytelenül telt.


románia - Magyarország :
A bukaresti túrára 32-en jöttünk össze pár régi Frontossal kiegészülve. Mi a vonatos utazást választottuk, de elindult egy kisbusz is 25 fővel, amin Elit és Front tagok utaztak illetve egri. Szolnokon szálltunk fel több más kisebb brigáddal. A szervezés finoman fogalmazva is kaotikus volt, de a kezdeti sokk után hatalmas mulatozás vette kezdetét. A vonaton mindenki az alkalomnak megfelelően viselkedett és nem voltak felesleges feszülések. Ez a hozzáállás végig kísérte az egész túrát, volt persze 1-2 soproni illetve szegedi, akinek most kellett megmutatni milyen csúnyán tudnak nézni a tirpákokra…GYÖKEREK! A példás szurkolói összefogást, támogatást nem tudta a milliomos hulladékok csapata meghálálni. A román éhezők is megmutatták milyen náluk a nemzeti összefogás az ősi ellenség ellen: egymást ütötték egész meccsen. A román rendőrök felemás képet mutattak. A vonaton még zömében magyar származásúak voltak, velük nem is volt gond. A szurkolói zónában már original éhezők vártak minket. Az ő szemükben már láttuk a gyűlöletet. Helyes, az érzés kölcsönös. A stadion felé vezető úton és a beléptetésnél is patkány módon viselkedtek, de ezt vártuk Drakuláéktól. A hazaútra rányomta bélyegét a vereség és a fáradtság, de volt olyan akit „csapat” teljesítménye nem tudott meggátolni abban, hogy folytassa a vedelést.


Nyíregyháza - Vasas : 
A bukaresti vonatról leszállva gyorsan egy IC-re pattantunk és reménykedtünk benne, hogy legalább a második félidőre hazaérünk. Sikerült is a második félidőre csatlakozni az itthon maradt társainkhoz. Pont jókor érkeztünk a csapat jó játékkal 4-0-ra győzött. Angyalföldről senki nem érkezett, pedig információink szerint maradt itthon bőven emberük. A válogatott meccs miatt nyilván nem készültünk mozgásra, de azért illett volna megjelenni….

Tatabánya - Nyíregyháza :
Egy jó hangulatú buli túrát hoztunk le 20 emberrel. Különösebb esemény nem történt.
Zalaegerszeg - Nyíregyháza :
10 Mastiffos vállalta be az idény leghosszabb túráját. A technika ördöge erősen megtréfálta a társaságot: elszakadtaz ékszíj. Egy Pesten élő barátunk segített szerelőt szerezni, így időben megérkeztünk Zalaegerszegre. A ZTE nem mostanában van a legjobb formában így sima győzelmet arattunk. Félidőben átjött az egyik UZ-s, vele váltottunk pár szót. Részünkről marad a korrekt semleges viszony. A hazaúton szerencsére semmi extra nem történt már.

Nyírbátor - Nyíregyháza (MK) :
Egy szeptember végi napsütéses szerda délután, a közeli Nyírbátor városába szólított minket a kötelesség. A többség autókkal kelt útra, de volt, aki a Szabolcs Volán Zrt. által nyújtott kényelmes utazási lehetőséget választotta. Mind a brigád, mind a mezei szurkolók szép számban gyűltek össze a vendégszektorban. Szurkolásunk folyamatos volt, sokszor dörrentünk. A második félidő elején begyújtottunk egy piros és kék füstöt a hangulat fokozása érdekében és üdvözöltük hőn szeretett Csányi Sanyinkat egy-két nóta formájában. A csapat simán két góllal győzedelmeskedett. Elvonulás közben egy társunk szórakoztatta a brigádot különféle mutatványokkal, melyek közül a legtetszetősebb a fából készült szögletzászlónak, orral kettéfejelésére tett kísérlete volt a leglátványosabb.(nevet) Szép volt Zacsi!! Hazafelé még a kékek produkálták magukat meglehetősen amatőr és nevetséges módon.


Nyíregyháza - Cegléd :
Hazai mérkőzésünkre kisebb látvánnyal készültünk a csapat sorozatos sikerein felbuzdulva. 50 db piros-kék kis lengetős zászlót osztottunk szét a kanyarban jelen lévő, mint egy 60-70 fő között és a kerítésre kihúztunk egy piros-kék kiírást melyen ez állt: "Hitünk töretlen, szívünk rendíthetetlen". A csapat is győzelemmel járult hozzá a hangulathoz. A meccsen még kiírás formájában üzentünk az egyik barátunk bajbajutott öccsének: KITARTÁS MARTIN!

Sopron - Nyíregyháza :
20 fővel vágtunk neki, ennek a kicsit sem közeli túrának. A hangulatot megalapozta, egy oszlopos tagunk eljegyzésének az ünneplése. Itt is kívánunk nekik sok boldogságot! Eközben nem feledkeztünk meg a soproniakról sem, mert úgy hallottuk készülnek ránk. Ennek megfelelően kellően felspanolva érkeztünk a „hűség városába”, ahol kisebb kocsikázás után a stadion parkolójához értünk. Mivel soproniakat nem láttunk a környéken, elfoglaltuk helyünket a vendégszektorban. Amikor már bent voltunk, akkor a szemközti oldalon vagy három soproni osztotta meg velünk, hogy szerintük mi szarházi tirpákok vagyunk. Valószínű ők szoktak nekünk mutogatni Szegeden is. Reméljük ezt majd Nyíregyen is meg tudjuk beszélni. Végig szurkoltuk a meccset, néha odaszúrogatva az ellennek. Meccs után kedvünk volt, de esélyünk nem a mozgolódásra, hiszen éberék megjelentek a helyszínen és kivezettek minket a városból…A naphoz hozzá tartozott egy igen csak nevetséges sztori, köszönhetően a reggeli indulás előtti petárdázgatásnak és az OSTOBA MÉDIÁNAK. Induláshoz készülődtünk, mikor egy társunk hanggránáttal örvendeztette meg a piac nyugdíjasait, akik később légvédelmi ágyúhoz hasonlították a robbanást. Pár perc múlva elhagytuk városunkat és útra keltünk. A hazaúton jött a telefon, hogy benne vagyunk a híradóban. A kedves TV2 stábja lehozott egy riportot miszerint a debreceni (közben nyíregyházi képeket vágtak be) piac mellet, bandaháború, maffia leszámolás történt. Ezt a riportalanyok is alátámasztották. Egy taxisofőr szerint, az egyik kisbuszból átlőttek a másikba, majd elmenekültek. Sajnáljuk a miattunk összetört pár tucat tojást és a megrémült nyugdíjasokat, köszönjük az ingyen reklámot a kocsmánknak, de csak annyit tudunk mondani, hogy BUZI MÉDIA!

Nyíregyháza - Balmazújváros :
Tavaly ígéretet kaptunk a Balmaz Fronttól, hogy eljönnek hozzánk, de ez idén sem jött össze nekik. Kb. 40-en gyűltünk össze a Pubban, és amikor a megfigyelők jelezték, hogy sehol senki elindultunk a stadionba. A meccset jó lendülettel végigszurkoltuk, de sajnos a csapat elszenvedte idei első vereségét.Gyirmót - Nyíregyháza :
Ismét az ország másik végébe szólított minket a kötelesség. Két mikróval és egy kocsival vágtunk neki a túrának. Gyirmóton találkoztunk pár győri cimborával, akikkel együtt tekintetük meg a mérkőzést. A szezon egyik legjobb idegenbeli szurkolását produkáltuk, amit a csapat is igyekezett meghálálni, de így is csak egy ponttal távoztunk. Meccs után még legurult pár sör, a győri fiatalokkal, aztán a Nyírség felé vettük az irányt. Az idén már sajnos szokásosnak mondhatóan ismét technikai gondjaink akadtak, így az egyik mikrónak ez a túra is izgalmasra sikeredett.Nyíregyháza - Szolnok :
Az idény leggyengébb produkcióját sikerült összehozni, különböző problémák miatt. Jó lesz ezt a meccset hamar elfelejteni. A csapat szerencsére jobban muzsikált, mint mi így sima győzelmet arattak.

Eger - Nyíregyháza (MK) :
A szerdai kupameccsre egy kilences mikróval vágtunk neki. Az út jó hangulatban telt, tiszaújvárosi, és mezőkövesdi pihenőket beiktatva a kezdés előtt fél órával meg is érkeztünk a stadionhoz. A szektorban még csatlakozott hozzánk pár sálas és egy kocsi is befutott Frontos, Elites srácokkal. A szurkolásban kihoztuk a maximumot a létszámból. Velünk szemben vagy tíz egri próbálkozott a szurkolással. A csapat végül tizenegyesekkel jutott tovább, nem kis izgalmat okozva nekünk. A hazaúton semmi említésre méltó nem történt.

Siófok - Nyíregyháza :
Ennek a párosításnak jobban örültünk volna augusztusban, de a sorsolás nem volt kegyes hozzánk. 25-en így is útnak indultunk a Balaton partjára, nem éppen standidőben. Az oda út a szokásos sztorizgatásokkal, piázással telt. A stadionnál egész sok rendőr várt minket, de szerencsére nem játszották túl a szerepüket. A kezdés előtt egy stadion melletti kocsmasoron hangolódtunk, ahol váltottunk pár szót a siófoki ultrákkal is. A meccset szemerkélő esőben szurkoltuk végig, de volt bennünk elég védőital ahhoz, hogy ez ne jelentsen gondot. Az NBI.-be vágyó csapatok csatája döntetlent hozott, de mi ott ennek is nagyon örültünk. A haza úton Dénes barátunk tartott beszámolót a 90-es évek szexkultúrájáról. Aki hallotta annak egy örök élmény...


Nyíregyháza - Kisvárda :
A megyei rivális elleni mérkőzés nagy érdeklődés közepette zajlott le. Régen voltak már ötezren Szpari meccsen. Azon a délutánin a kanyar képe is masszívabb képet mutatott. Kezdéskor bemutatunk egy kisebb látványt: a kerítésre egy "A Nyírség piros-kék" felirat került, ami fölé kihúztunk egy Szabolcs megyét ábrázoló zászlót, természetesen piros kékben a közepén egy Szpari címerrel. A zászló körül pedig ismét kiosztottunk ötven darab lengetőst. A szurkolásunk folyamatos volt, bár a nagyobb létszám miatt most nem sikerült annyira egységesnek lenni. A várdaiak voltak vagy háromszázan és a szurkolással is próbálkoztak. A meccs elég élvezhetetlen volt, de sikerült a győzelmet kiharcolni, egy csibészes Bajzát góllal. Meccs után a Pubban ünnepeltük a győzelmet, ahová befutott egy kisvárdai busz is, egy közös sörözésre. Már a meccs előtt is korrekten álltak hozzánk a Várdaiak, így az eltérő stílus ellenére nem volt gond a közös italozásból.


Szigetszentmiklós - Nyíregyháza :
22-en keltünk útra egy borús szombat délelőttön. A nyirkos idő ellenére a hangulatra nem lehetett panasz, igaz ehhez a nem kevés védőital elfogyasztása is hozzájárult. Az útvonal megválasztásában hoztunk egy rossz döntést, így egy pesti dugó megakadályozott kinket abban, hogy kezdésre odaérjünk. Húsz perc késéssel érkeztünk meg a pályához, ahol egyből belevetettük magunkat a szurkolásba. Külön vendégszektor nem volt, így a hazaiak között álltunk, de ebből nem adódott semmilyen probléma. Abból már igen, hogy Patály Jancsi apja magára vett egy-két diósgyőrieknek címzett nótát. Nem is értjük miért... Sajnos ez nem a mi délutánunk volt, így a mezőnyfölény ellenére vereséget szenvedtünk. Ennek ellenére meccs végén megtapsoltuk a srácokat és volt hozzájuk pár biztató szavunk. A hazaúton semmi említésre méltó nem történt.

Nyíregyháza - Szombathely (MK) :
40-en jöttünk össze egy hideg szerdai délutánon. Sokan munkából jöttek, így a közös alapozás is soványabbra sikeredett. A szurkolásunk a hideg ellenére folyamatos volt, bár volt már ennél nagyobb hangunk is. Szombathelyről szervezett formában nem érkeztek szurkolók a vendégben négy ember állt drapi nélkül. A csapat hozzáállására most sem lehetett panasz, de sajnos így sem sikerült nyernünk.Nyíregyháza - Kozármisleny :
A szombat egy óra nem a legjobb kezdései időpont, de azért ez nem gátolta meg a banda nagy részét a meccs előtti italozásban. A korai kezdés ellenére, elég jó létszámmal voltunk jelen a szektorunkban. Végig szurkoltuk a meccset, de néhol érezhető volt már a szezon végi fáradtság. Soha rosszabbat. A második félidő elején két kiírást feszítettünk ki, bajba jutott társainknak(A.C.A.B.) : "A futballszurkolók nem bűnözők!!!" " "Szabadságot társainknak!!!" A csapat 3-1es győzelmet aratott, tartva ezzel vezető helyét a tabellán.

Nyíregyháza - Ajka :
Az őszi félévet a tavaszról előrehozott Ajka elleni meccsel zártuk. Nem a legjobb futballidő fogadta a stadionba kilátogatókat, de ennek ellenére megtettük a magunkét szurkolás terén.

Szombathely - Nyíregyháza (MK) :
A sors úgy hozta, hogy a szezon végén még várt ránk egy Hali elleni kupameccs idegenben. Az ezer kilométeres túrát 12-en vállaltuk be. Elég vérmes banda jött össze, így a fogyasztással és a hangulattal nem volt probléma. Az oda út és a megérkezés is gond nélkül zajlott. A mínusz fokok és a kis létszám ellenére igyekeztünk, hogy ne maradjon biztatás nélkül a csapat. A szezonban már sokadjára a srácok meghálálták a szurkolást és továbbjutottak az NBI. egyik élcsapata ellen. A közös ünneplés után rendőri felvezetéssel elhagytuk a várost. Amikor a kékek leváltak rólunk feltöltöttük az italkészleteket és hazáig ment az ünneplés. Sokáig nem fogjuk elfelejteni ezt a túrát.


Dunaújváros - Nyíregyháza :
A három hónapig tartó böjt kiéheztette a társaságot egy kis futball élményre, és az sem volt utolsó szempont, hogy a Loki barátaihoz utazunk. A szervezést már hetekkel a meccs előtt elkezdtük, és az előlegek beszedésekor már látszott a megszokottól eltérően egy nagyobb létszámú masszívabb tirpák társaság kell útra. A buszos, aki Lengyelországba vitt minket pár hete bevállalta ezt a túrát is, így egy normális járművel utazhattunk ismét. Az induláskor volt egy kisebb fennakadás, a sofőr nem vállalta az utat plusz négy emberrel. Így egy nagybusz két kocsi indult el Nyiregyről, plusz egy kocsi Pestről. Egész vegyes társaság gyűlt össze volt Elit és Front tagok valamint több fiatal elsőtúrás is velünk tartott. A buszon két születésnapot és egy névnapot is tartottunk, így a hangulatra nem lehetett panasz. Igaz most a fogyasztást visszább fogta mindenki, hogy tisztább fejjel tudja kezelni az esetleges kihívásokat... Menet közben két helyről is megpróbáltunk dunaújvárosi elérhetőséget szerezni, de mindkét megkeresést elutasították. Az egyik válasz egész vicces volt: "szegények, nincs pénzük telefonra"... Az a szánalmas, hogy ezt ők viccesnek tartják. A két elutasító válasz után lazítottunk a fegyelmen és előkerültek a pálinkák is. Dunaújváros előtt sajnos a sofőr hajthatatlan volt és kivette a 45 perces kötelező pihenőjét, a kényszerű pihenőt italozással, hangolódással töltöttük. Amikor már végre elindultunk, jöttek a telók, hogy a törzshelyüknek gondolt helyen senki nincs, így még egy kocsi bement előre keresni őket. Egy stadion melletti kocsmában ki is szúrtak az újvárosi társaságot, olyan 30 emberrel. A buszt egy közeli parkolóban hagytuk és gyalog közelítettük meg őket, sajnos két rendőrautó már rajtuk volt, de azért sokan tőlünk nem bírtak a vérükkel és rájuk indultak. Az újvárosiak mozdulatlanul nézték végig, ahogy feléjük rohanunk, talán ha három-négy emberük tett egy-két lépést felénk. Volt olyan kemény köztük, aki a rendőröknek integetett, mutatva hogy ott jövünk... Egy emberükbe volt annyi, hogy odaálljon az meg is kapta a magáét, de kemény gyerek volt talpon kivitte az ütéseket. A netes megmondó embereik persze biztos távolságból szemlélték az eseményeket. Kb. egy perc alatt le is pörgött a dolog, mert a rendőri jelenlét eléggé elvette a kedvünket. A kékek fújtak egy kis gázt, de a helyzethez képest egész korrektek voltak, és meglepően jól kezelték a helyzetet.

2-3 percen belül érkezett még vagy négy-öt rendőrautó, és közrefogva minket betereltek a közeli stadionba. A beléptetés simán ment, semmi említésre méltó nem történt. A dunaújvárosi stadion még így befejezetlenül is mutatós darab, és az akusztikája is jónak mondható. A vendégszektorban pár sima szurkolóval kiegészülve kb. 80-an lehettünk. A szurkolásból mindenki kivette a részét, igazi hazai hangulatot teremtettünk. A hazaiak is próbálkoztak a szurkolással az egyik hosszanti tribün oldalánál. Ők egyáltalán nem szidtak minket, nekünk azért egy két szurkáló rigmus elrepült. Félidőben ketten odajöttek az elválasztó szektorba provokálni minket. Amikor azonban tőlünk ketten átugrottak már kevésbé voltak bátrak, és az alul álló társaiknak integettek. Látva, hogy többen is vannak levarázsoltuk a kapuról a lakatot és beözönlöttünk az elválasztó szektorba. Ezt látva az újvárosiak felvették a nyúlcipőt és ütés nélkül elszaladtak. A hangosbemondó megkért fáradjon mindenki vissza a szektorába. Mivel a tirpák az rendes népség mieink visszasétáltak a szektorunkba.
A második félidőt is végigtomboltuk, Bajzát gólja után pedig félmeztelenül tolta a társaság jó része. A lefújást követően hatalmasat ünnepeltünk a csapattal, és bár lehet kicsit korán, de zúgott a Bajnok Csapat Bajnok Csapat rigmus.
Az elvonuláskor már semmi extra nem történt, nyugalomban hagytuk el a várost.
A Red Alert-ről: felvállalnak egy ellentétet, tirpákoznak, de Nyíregyházára egy kilences mikrót nem tudnak megtölteni. A megkeresés elutasítják, még az egál létszámos találkozót se adják. Hazai pályán is csak futkároznak meg bambásodnak. A netes okoskodás megy nekik a lelátón az utcán még ezt a gyenge magyar átlagot sem érik el. Mátrix Ultras…Nyíregyháza - Békéscsaba :
A csabai cimborákkal való találkozás mindig kiváló hangulatot eredményez. Ehhez még erősebb alapot teremtett, hogy azon a hétvégén rendeztük meg a szurkolói foci tornánkat, Resoviás és Sanokos vendégekkel. Conen barátunk esküvője is arra a napra esett. Azon a hétvégén nem volt megállás… A hangulatot nehéz leírni, de aki ott volt annak egész biztosan egy örök élmény. A mérkőzésen két gólos győzelmet arattunk, és bár a társaság nagy része hulla fáradt volt végig szurkoltuk a meccset.


Nyíregyháza - Debrecen (MK) :
A hazai mérkőzésen próbáltunk egy olyan gyülekezési helyet kitalálni ahol észrevétlenebbek lehetünk, de ez csak rövid ideig sikerült, a kékek hamar rajtunk voltak. Az elővigyázatosság felesleges volt, a Debrők nem készültek ezen a napon semmivel. A kanyarban viszonylag jó létszámban gyűltünk össze, a vendégek is lehettek vagy 200-250 en. A hangulat a bekapott gólok ellenére jó volt. A vereséget még tetézte, hogy vannak olyanok, akik még egy ilyen meccsen sem bírják ki, hogy ne hulla részegre igyák magukat. A vesztes meccs ellenére dicséret illeti a csapatot, hogy eddig eljutottak.


Vasas - Nyíregyháza : 
A tavalyi mérkőzés utáni elvonulásunk nem volt éppen zökkenőmentes, ezért érdekesnek ígérkezett ez a találkozó. Kaptunk Angyalföldről egy félig-meddig hivatalos üzenetet is ami szerint nem nagyon erőltetnék a napot, de azért megpróbáltunk a lehetőségekhez képest „normális” bandával elutazni. Az sem volt utolsó szempont, hogy a hurkák a Fradi ellen játszottak aznap. Kaptuk is a megkereséseket, de 35 vs. 80 boxhoz nem éreztük magunkba az erőt.
A mérkőzést végigszurkoltuk, bár az óriási szél nagyon megnehezítette a dolgunkat. A csapat egy küzdelmes meccsen 2-1-es győzelmet aratott. Az elvonuláskor pár részeg fiatal mutogatásától eltekintve semmi érdemleges nem történt.


Nyíregyháza - Tatabánya :
A Duna tv-nek hála ismét pénteken kelet pályára lépnünk. Hoztuk a szokásosat ezen a győztes meccsen. Tatabányáról 9-en kísérték el a csapatukat a Nyírségbe. Sajnos a szezon végén kiestek a bányászok. Kitartást nekik.

Debrecen - Nyíregyháza (MK) :
A visszavágóra 50 ember gyűlt össze. Az ultrákon kívül csak 1-2 szurkoló gondolta úgy, hogy az ólban is támogatja a csapatot. Kaptunk egy kiírást a DH-tól, ami a Resoviás kapcsolatunkat forszírozza. Jobb lenne, ha a saját házuk táján néznének szét. A fehérváriakkal évekig nem tudták eldönteni, hogy sörözzenek vagy üssék egymást. A dunaújvárosi matrix ultras spanjaik meg bátran pályázhatnának az ország legbalfaszabb brigádja címéért. A mérkőzésen sajnos nagyarányú vereséget szenvedtünk.


Nyíregyháza - Zalaegerszeg :
A pénteki mérkőzésre 50-en jöttünk össze a kanyarban. A folyamatos szurkolást a csapat győzelemmel hálálta meg. Zalából 9 szurkoló vállalta a hosszú túrát munkanapon.

Cegléd - Nyíregyháza :
Egy retro túrát képzeltünk el, retro mezekkel retro zenékkel, és persze a 90-es évekre jellemző old school berúgással. Remek hangulat uralkodott, amit csak kis mértékben árnyékolt be, hogy a csapat 1-1 es döntetlent játszott.
Nyíregyháza - Sopron :
Azon a hétvégén rendezett a Trollfoci egy focitornát, ahol a Mastiffs és az Elit egy közös csapattal indult, így voltak, akik már pénteken megkezdték a hétvégét. A kanyarban 60-an gyűltünk össze, és égész jól szurkoltuk végig a mérkőzést. A csapat sajnos adós maradt a jó játékkal és egy gólos vereséget szenvedtünk. Sopronból nem érkezett szurkoló…

Balmazújváros - Nyíregyháza :
A tavalyi eseményekből kiindulva nagy figyelmet szenteltünk ennek a rövid, ám ígéretes túrának. Egy nagybusz és egy mikró kelt útra, ahol mindhárom csoport jó létszámba képviseltette magát. A korai órákban már kerestük a szomszédokat, de ők Pakson voltak. Azért a képek alapján maradt még bőven otthon emberük Kár, hogy nem aktivizálták magukat a hurkák, egészen a városhatárig nem találkoztunk rendőrökkel. A mérkőzésen a Balmaz Front nem képviseltette magát szervezetten. Úgy látszik aé kézis futkározás elvette a kedvüket. Azért egy-két provokátoruk szédelgett körülöttünk. Az Elit egy kiírással válaszolt hurkák kupamecces kiírására. (Ki veri kinek a faszát? Disógyőr, Fehérvár, Dunaújváros...) A meccsen végül igazságtalan döntetlen született az utolsó percekben szerzett balmazi góllal.


Nyíregyháza - Gyirmót :
Munkanap-15:30.... Köszönjük Duna tv. Mindezek ellenére közel 50 fő gyűlt össze a kanyarban. Egész meccsen folyamatos szurkolásunkkal adtuk csapatunk tudtára, hogy mellettük állunk, de ennek ellenére is csak egy 2-2es döntetlenre futotta az erejükből.

Szolnok - Nyíregyháza :
Egy igazi jó hangulatú buli túrának indult a nap. A csapat veresége és a hajnali debreceni támadás azonban elrontotta a kedélyeket. Kétszeres túlerőben eszközökkel támadni elég hitvány dolog, de el kell ismerni ez a találkozás az övék volt. A következtetéseket levontuk...


Nyíregyháza - Siófok :
Vegyes érzésekkel készültünk a Siófok elleni, hazai mérkőzésünkre, hiszen csapatunk győzelemképtelensége rányomta bélyegét hangulatunkra, de egyre közelebb jártunk a bajnokság végéhez, ami mindenképpen NB1-et ígért, de mi csak a bajnoki címmel lehettünk elégedettek. A kerítésre hosszú idő után, újra kikerült az Elit drapija. Együtt, egységben újra a kanyarban, egyes „jószándékúak”bánatára! A csapat eredménytelenségére való tekintettel az első félidőben üresen hagytuk a szektort és csendben néztük a mérkőzést, ahol 2-0 ás vezetést szerzett a Szpari. A második félidő elején kifeszítettünk egy kiírást a szülinapját a börtönben "ünneplő" társunknak: KITARTÁS KOCZKA!! A KANYAR VELED!! Majd begyújtottunk pár tüzet a hangulat fokozása érdekében. A dalok jól szóltak a 70-80 torokból mindaddig, míg a csapat halovány játékkal kiengedte a kezéből a győzelmet és újra döntetlennel zárult a meccs. Meccs után páran szóvá tettük nem tetszésünket a csapatnak, akik nem fogadták túl jól építő jellegű kritikánkat.


Kisvárda - Nyíregyháza :
A megyei „rangadó”megmozgatta a társaságunkat. Voltak, akik már a délelőtti órákban a városban fogyasztottak. Mi egy nagybusszal tettük meg ezt a rövid túrát. A mérkőzést több füsttel és strobival nyitottuk, amit a biztonsági szolgálat emberei erősen túlreagáltak. A szurkolásunk folyamatos volt, a meccs végén meg sokat dobott a hangulaton a bebiztosított feljutás. A kisvárdaiak nem bírták elviselni a vereséget, és dobálózni kezdtek valamit bemutattak egy erőtlent támadást. A dobálózásban megsérült egy idős Szpari szurkoló, ami felbőszítette a társaságot. A rendőri fellépés miatt nem tudtunk a várdaiakhoz férni, de ami késik, nem múlik. Azért is szánalmas a viselkedésük, mert ősszel a kocsmánkban láttuk őket vendégül, és a márciusi szurkolói focinkra is meghívást kaptak. A meccselőtti szerdai megbeszélésen meg a közös bukaresti túrát terveztük. Ennyit róluk…


Nyíregyháza - Szigetszentmiklós :
Elérkezett a Szigetszentmiklós elleni mérkőzés, ahol győzelem esetén megszerezhettük a bajnoki címet. Egy közeli kocsmában gyülekeztünk már órákkal meccs előtt, a kellő hangulatba kerülés érdekében, majd közösen kivonultunk a stadionba, ahol a 2007 es bajnokavatóhoz képest csak lézengtek az emberek. Elég szomorú! A kanyarban kicsivel több, mint 100an lehettünk, és végig jó erővel szurkoltunk. Az idillt csak három biztiboy, undorító és elfogadhatatlan viselkedése zavarta meg. Csapatunk 6-1es győzelmet aratott. Lefújást követően berohantunk a pályára és közösen ünnepeltünk a csapattal és a többi szurkolótársunkkal. A nap további részében, különböző szórakozóhelyeken ittunk a győzelemre és a magunk egészségére. IRÁNY AZ NB1 !


Kozármisleny - Nyíregyháza :
Két mikró és egy kocsi kelt útra a Pécs melletti kisvárosba. A feljutás és a bajnoki cím tudatában nem maradt más hátra, mint ünnepelni az országon keresztül. Az út kiváló hangulatban telt el, így fel sem tűnt a nagy távolság. A mérkőzésen megmutattuk, hogy mulatnak a tirpákok. A meccs végén a csapattal a pályán ünnepeltük az egy gólos győzelmet. A hazaút tartogatott még egy kis izgalmat… Egy kósza ötlettől vezérelve Dunaújváros felé vettük az irányt, ahol a Red Alert ünneplésébe szerettünk volna belerondítani. A kocsmához mentünk ahol februárban ittak, de ott alig lézengett valaki. Kiküldtünk két embert, hogy nézzen szét. Ki is szúrták őket a jégcsarnok mellett, de pont mikor indulni akartunk egy újvárosi meglátott minket. Gyorsan lecsaptuk, de akkor jött még egy, aki szintén a földön végezte. Ekkor már egy járókelő a rendőröket kezdte hívni, így felvettük a nyúlcipőt. Jól is tettük, mert az egyik kocsink látta is, hogy két percen belül a helyszínen voltak a kékek, kb. 15 újvárosi társaságában. Kár hogy nem jött össze…Bejegyzés értékelése