EURÓPA LIGA
2. selejtező kör
1.Mérkőzés , Helyszín : Pozsony ,
Nézőszám : 6248 hivatalosan ,de maximum 4000 .... megszámoltuk egy körkép alapján.

VIDEOTON:


"Nem sokkal a találkozó előtt a rendőrség 16 lengyel és nyolc magyar állampolgárt állított elő garázdaság gyanújával a Vajnorská utcában" – közölte Tatiana Kurucová pozsonyi rendőrségi szóvivő péntek reggel.

Közlése szerint este nyolc óra előtt a rendőrségi segélyhívó számon egy stadionhoz közeli kávéházból jelentettek be incidenst, ahová nagyobb számú magyar szurkoló tért be és randalírozott. A kávéház személyzete rendőrségi segítséget kért. A rendőrség kiérkezése után a helyzet rendeződött, s további intézkedésre nem volt szükség.

Egy további magyar állampolgárt a stadion előtti parkolóban vettek őrizetbe a rendőrök. "Magyar állampolgárról van szó, aki egy ismeretlen tárggyal megrongálta egy másik magyar állampolgár Audi márkájú személygépkocsiját. Az ügyben vagyon elleni szabálysértési eljárás indult"

A Pravda.sk hírportál szerint a mérkőzés előtt a stadion előtti parkolóban néhány tucatnyi magyar és szlovák szurkoló került vitába, de a verekedést a rendőrség megakadályozta. Néhány magyar és szlovák szurkolót azonosítás céljából elővezettek.
(írja az NB1.hu)

GÓLOK   ITT : 

  slovan : 
Bejegyzés értékelése