Magyar Kupa Negyeddöntő - 1. mérkőzés
2016.02.09.
NYSFC - DVSC 1-2
2.316 - néző 

DH :
A vendégek 60-as mobbal bementek Nyíregyre, a hazaiak 50-60 fős brigádjára rámozdultak, a tirpákok elfutottak csak néhány állt vissza.
Először azt hittük, hogy a nyíregyi “barátaink” annyira elfáradtak, hogy képtelenek voltak megkeresni minket, miután jeleztük hogy rendőr nélkül vagyunk egy telepi kocsmában. De, miután végül csak meglátogattuk őket a saját kocsmájukban kiderült, hogy mégis csak elég jól tudnak futni, az egyenlő létszám(kb 60-60) és a hazai terep ellenére is.
Ui: Jobbulást a bátraknak!

Mastiffs 1995 :
Elismerjük a vereséget, mert a kondával ellentétben nálunk sokan nem vették komolyan ezt a meccset és a kis létszám meg is bosszulta magát…nézzen magába jó pár ember!! DE!!! a DH áltál leírt részletek nagy része hazugság. Mindenki, de főleg a debreceniek tisztában vannak azzal, hogy a törzshelyünk évek óta a belvárosban van. A derbi napján is itt gyülekeztünk. Tudtuk, hogy merre lehetnek ezért indultunk el kb. 35-en a lakótelep felé (10 perc séta a törzshelyünktől!!), ahol éppen megálltunk egy kocsma előtt, amikor megjelentek a debreceniek. Szóval nem jöttek a kocsmánkhoz, és nem is volt fair létszámú találkozó. Nem kifogásokat keresünk, mert a vereség az vereség, de nem értjük, hogy miért kell, egy győzelmet még kamu információkkal tovább magasztalni.

ELIT '07 :
Pacsi és tisztelet annak a 10 embernek a 30-35-ből aki átérezte a szomszédvári rangadó súlyát egy spontán találkozás során, akinek ez nem ment az gondolkodjon el, hogy lehet más társaságban/közegben lenne a helye..
A többi embernek meg akiknek el van mondva hogy egy találkozó ekkor meg ekkor van meccs előtt az ne egy órával később dugja oda a fejét "mi volt?" kérdéssel...
Igazából csak ennyit tudunk az egészhez hozzáfűzni nem kell a mellé beszéd, ez a nap a kondáé.









Képek : Haon.hu , Nyíregyháza Spartacus FC , Ultras Debrecen

Szavazást a Debrecen nyerte !