2016.02.20. Újpest - MTK Budapest 1:1
KÉP#1 , KÉP#2

2016.02.20. Vasas - Haladás 1:0
KÉP#1 , KÉP#2 , KÉP#3
(Angyalföldiek győriekkel ,szombathelyiek körmendiekkel kiegészülve.)

2016.02.20. Videoton - Békéscsaba 1:1
KÉP#1 , KÉP#2
(RBD kivonult miután a szekusok levetették a drapijukat a korlátról ,mert kitakarta a hírdetéseket...)

2016.02.20. DVSC - Paks 4:0
KÉP#1 , KÉP#2 , KÉP#3

2016.02.20. Ferencváros - Felcsúti-Akadémia 2:0

NB.II., NB.III., MEGYE I.,II.,III., :

Fegyelmi határozatok :
Büntetések :

NB I.:
A FEB az Újpest – MTK mérkőzéssel kapcsolatban az Újpestet, mint visszaesőt szurkolóinak másokat megbotránkoztató magatartásáért (az ellenfél sportszervezet és az ellenfél egyik játékosának szidalmazása) 100.000 Ft pénzbüntetés megfizetésére kötelezi.

A FEB a Diósgyőr – Honvéd mérkőzéssel kapcsolatban a Diósgyőrt, mint visszaesőt szurkolóinak másokat megbotránkoztató magatartásáért (más sportszervezet és az ellenfél szurkolóinak szidalmazása) 100.000 Ft pénzbüntetés megfizetésére kötelezi.

A FEB a Videoton FC - Békéscsaba mérkőzéssel kapcsolatban a Videoton FC-t, mint visszaesőt szurkolóinak másokat megbotránkoztató magatartásáért (más sportszervezet MLSZ szidalmazása) 100.000 Ft pénzbüntetés megfizetésére kötelezi.

NB III.:
A FEB a Tiszaújváros – Kazincbarcika mérkőzésekkel kapcsolatban a Tiszaújvárost rendezési hiányosság és szurkolóinak pirotechnikai eszközök használatáért írásbeli figyelmeztetésben részesíti. (Ezt benézték ...)

A FEB a Jászerény- Hatvan mérkőzéssel kapcsolatban a Jászberényt - mérkőzés rendezéssel kapcsolatos szabályzati előírás be nem tartásáért - írásbeli figyelmeztetésben részesíti. A FEB a BKV - Andráshida mérkőzéssel kapcsolatban a BKV-t mérkőzés rendezéssel kapcsolatos szabályzati előírások be nem tartásáért, valamint az elektronikus jegyzőkönyv használatára vonatkozó előírások megsértéséért a soron következő hazai NB III-as bajnoki mérkőzésén 1 szövetségi ellenőr fogadására és eljárási költségei viselésére kötelezi.

Érdekességek :
_________________________________________________________________________________

Észrevétel ,ha valamely adat nem egyezne meg ,illetve vannak olyan képeitek,videótok amelyek még nem kerültek ki kérem küldjétek el !.

hungarianultras1312@gmail.com vagy Facebookon az üzenetre rákattintva.
Bejegyzés értékelése