Egyesületünk 2016.02.06-án harmadik alkalommal rendezte meg téli szurkolói teremtornáját, melyre meghívást idén is rzeszówi, győri és békéscsabai barátaink kaptak. Ez évben új helyszínen került megrendezésre az esemény, ahol a korábbi évekhez képest magasabb színvonalú mérkőzéseket láthattak a szép számmal kilátogató szurkolók és családok. A hangulat végig emelkedett volt, mely igazolta a helyszínváltoztatás helyességét. Izgalmas mérkőzések, utolsó pillanatokban esett, mérkőzések eredményét befolyásoló gólok, hangos szurkolás, baráti eszmecserék jellemezték a tornát, melyet a körmérkőzések eredményeinek következtében a Resovia Rzeszów szurkolóinak csapata nyert a Békéscsaba előtt. A tavalyi győztes, a nyíregyházi Elit gárdája a képzeletbeli dobogó alsó fokára állhatott fel. Őket követte a Győr, a Mastiffs és a Keleti Front csapata. A tornát követő „hivatalos” after party tovább mélyítette a személyes kapcsolatokat, barátságokat valamint a város szórakozóhelyei újra megtapasztalták milyen is amikor egy szurkoló mulat. Köszönjük mindenkinek a részvételt, jövőre újra ugyanitt. A szezon kezdetével viszont újra eredeti „foglalkozásunk” kerül előtérbe, rögtön három mérkőzés „legjobb barátaink”, a debreceniek ellen. De addig is hajrá Szpari, Hajrá Győr, Hajrá ’Csaba és Tylko Sovia!
Sajnáljuk, hogy egy ilyen fontos kupameccs előtt is hiába hívtunk a rendezvényünkre érintetteket.
Pedig mi bejártuk Cigándtól-Sopronig az egész országot ősszel. (Spartacus 1928)

Nagy érdeklődés mellett,és szenzációs hangulatban zajlott le a 3. szurkolói focitorna, melyen a helyi csoportokon kívül a Resovia a Békéscsaba és a Győr fanatikusai mérték össze tudásukat.Ugyan csoportunknak a címvédés nem jött össze, ám a dobogóra így is oda fértünk a Sovia és a Békéscsaba csapata mögé, illetve a gólkirály is az Elitből került ki Koczka barátunk személyében.
Köszönjük mindenkinek a részvételt, felejthetetlen nap és éjszaka volt! (Elit '07)

26 fő képviselte Győrt a harmadik alkalommal megrendezett Spartacus 1928 szurkolói focitornán. A csapat 1 győzelem, 1 vereség és 3 döntetlen után a 4. helyen végzett a kupán.
A mérkőzések után kiváló hangulatú közösségépítésen vehettünk részt, mely során nem feledkeztünk meg bajba került társunkról sem. Köszönjük barátaink vendéglátását! (ETO Baráti Kör).


Helyezettek :
1. Resovia
2. Békéscsaba 
3. Nyíregyháza (Elit)
4. Győr
5. Nyíregyháza (Mastiffs)
6. Nyíregyháza (Keleti Front)

A focitornát követő party :


Képek : ETO Baráti kör , Elit '07 , Békéscsaba fans , K. Dávid , Spartacus 1928 Egyesület
Bejegyzés értékelése