A hétvégi NB1-es fordulóban rájárt a lila-fehér szurkolókra a rúd, ugyanis nem számoltak a regisztráció “előnyeivel” a drukkerek. Budapesten és a hírös városban is a kezdősípszó után sikerült csak bejutni a szurkolóknak a stadionban. Mondhatná laikus elsőre, hogy ez jó dolog, mert biztos nagy volt az érdeklődés a meccsekre. Ám, el kell hogy szomorítsunk mindenkit ezer-kétezer néző lézengett a stadionokban.

MEZŐKÖVESD OTTHON AVAGY FIESZTA HELYETT SZÉGYEN

2013.08.10-én A Mezőkövesd-Zsóry csapatát fogadtuk a Széktóiban. A meccset megelőző fordulókban a csapat 100%-ot nyújtva, a tabellán 6 ponttal a dobogón foglalt helyet, így nem is vártunk mást, mint a "menetelés" tovább folytatását és fiesztát. Ennek megfelelően remek hangulatban indultunk a stadionhoz, ahol gyorsan megtört a kedvünk és a lendületünk, ugyanis a mi drága családbarát MLSZ-ünknek köszönhetően fél óra után sem jutottunk jegyhez, illetve a kezdő sípszót követően még több százan álltak sorba a ticketekért, csak a B oldalon.

(AB: Köszönjük ezt a csodálatos rendszert, máris több ezer fővel nőtt a nézőszám ... dilettánsok!). Mire beértünk a stadionba, már ment a Zsóry eggyel. Még fel sem ocsúdtunk, de kaptunk gyorsan még kettőt és egy kiállítást is a tetejébe. Innentől már a találgatásoké volt a főszerep, vajon mi van a háttérben. Közben Matyóék extázisban senkiznek minket, és arra hívják fel a figyelmünk, hogy nincsen hangunk. Közben az ötödiket kapjuk és megtudjuk, hogy egy pár fogadóirodánál a 60. perc környékénél már le is vették az eseményt. Hmmm... Jött a csattanó, befigyelt a hatodik, ezzel Kecskemét NB1-es történelmének legcsúfosabb vereségét szedtük össze (2-6), mint egy jó tenisz meccs. EZ SZÉGYEN, akárhonnan is nézzük, egy Mezőkövesd ellen így kikapni. Legutóbb mikor sok gólt, szám szerint ötöt kaptunk, az akkori kapusunkat rendőrök vitték el egy későbbi edzésről. Aztán lefújás után az a pletyka is felvetődött, hogy a tulajdonosunk tartozik a Zsóry elnökének, és ezt törlesztettük most ilyen formában. Ha ez így van, akkor a kövesdi idegenbeli meccset le sem kell majd játszani, kár is elutazni...., és ha már ilyen jó hangulatban telt el a meccs, úgy gondoltuk, teszünk egy gyors vizitet a vendég szektornál, de ők behopp a furgonba és uzsgyi. "G" (kte1911.hu)Kövesdiek :


Bejegyzés értékelése