F91 Dudelange - Videoton
Első mérkőzés 2018.07.10. - 18:00 , Második mérkőzés 2018.07.17. - 19:00

Klubról :
A valamivel kevesebb mint 20 ezer lakosú Dudelange - vagy németesen Düdelingen - nevű városka Luxemburg déli részén található és az ország négy domináns településének egyike Luxembourggal, Esch-sel és Differdange-zsal együtt, hiszen az 5. legnépesebb városa 8500 lakossal rendelkezik.

Az F91 (például tavalyi ellenfelünkkel, a Balzannal ellentétben) saját településén és saját stadionjában játssza nemzetközi mérkőzéseit, név szerint a Székesfehérvártól légvonalban 965, közúton 1141 km-re fekvő Jos Nosbaum stadionban, amelynek befogadóképessége 2558 fő. Ezt a 2017-es, APOEL elleni BL-selejtezőjükön valamivel több mint félházra, 1458 fővel töltötték meg.

Fiatal, de Luxemburgon belül annál sikeresebb csapat a Dudelange. Az 1991-es alapítású gárdát három, korábban már külön-külön is bajnok vagy kupagyőztes együttes összevonásából - Alliance Dudelange, Stade Dudelange és US Dudelange - hozták létre és egyből a másodosztályban indulhatott, amelyet azonnal meg is nyert, majd hamarosan az ország egyik legerősebb és legkiegyensúlyozottabb alakulatává nőtte ki magát.

Először az 1999-00-es kiírást tudták megnyerni, azóta viszont csak egy-egy évben taszították le őket a trónról, hiszen 2018-ban már tizennegyedjére (!) nyerték meg a bajnokságot, miközben négyszer is ezüstérmesek lettek.

A hazai kupasorozatban érdekes módon kevésbé sikeresek, ott 7-szer nyertek. A nemzetközi porondon ugyan rendszeres indulók, de viszonylag kevés párharcból kerültek ki nyertesen – 27-ből 4-szer jutottak tovább.

Legutóbbi továbbjutásukra nagyon sokan emlékezhetnek, hiszen Európa-szerte nagy port kavart: 2012 nyarán a san marinói Tre Penne 11-0-s kiütése után hazai pályán 1-0-ra legyőzték a toronymagas esélyesnek tartott Red Bull Salzburgot, majd a visszavágón is hamar vezetéshez jutottak. Ezt követően az osztrák bajnok fordítani tudott, de a Dudelange a 48. és az 57. percekben megint betalált, így már 4-2-re vezetett összesítésben. A "sógorok" azonban újra talpra álltak és a 81., valamint a 82. percben szerzett gólokkal átvették a vezetést és óriási nyomást helyeztek a vendégkapura, de leendő ellenfelünk kitartott és 4-4-es összesítéssel, több idegenben szerzett góllal továbbjutott. A menetelésnek a Maribor (1-5) vetett véget, majd az EL-playoffban a Hapoel Tel-Aviv 7-1-gyel végleg búcsúztatta őket az európai porondtól.

Az F91 azóta a moldáv Milsami (0-1), a bolgár Ludogorets (1-5), az ír UCD Dublin (2-2), az azeri Qarabagh (1-3) és a ciprusi APOEL (0-2) ellen is kiesett az adott évi nemzetközi kupasorozatból.

A Dudelange magyar csapattal egyszer, még 1994-ben találkozott, akkor a Ferencváros összesítésben 12-2-vel ütötte ki őket. A luxemburgi gárdák ezzel együtt az elmúlt években többször is borsot tudtak törni az esélyesebbnek vélt együttesek orra alá. A Fola Esch 2017-ben az Inter Bakut ejtette ki 4-2-vel, a Differdange 2013-ban az Utrechtet lepte meg (5-4), Progrés pedig a nagymúltú skót Rangers európai álmainak vetett véget egy esztendővel ezelőtt.

A Vidi ugyan luxemburgi csapattal története során még nem találkozott, de néhány percig volt erre esélye hat éve: akkor ugyanis már biztos volt, hogy amennyiben az EL-ben kiejtjük a Slovant, a Gent-Differdange összecsapás továbbjutójával mérkőzünk és bár a belgák az odavágón idegenben nyertek 1-0-ra, a kiscsapat a 37. percben már kétgólos előnyben volt Belgiumban. Végül a 63. percben sikerült egyenlítenie későbbi ellenfelünknek, majd 3-2-re győzött és így egy héttel később Sóstón léphetett pályára.

Mostani riválisunk keretében a mértékadó transfermarkt.de alapján a három legértékesebb játékos egyaránt légiós: a belga-guineai Soumaré 250 ezer eurót, a német Pokar és honfitársa, Stolz egyaránt 200-200 ezer eurót ér. A friss gólkirályt is ők adják, Turpelt 175 ezer euróra taksálják.

A legutóbbi luxemburgi válogatottba három játékost adtak, az őszi, Magyarország elleni 2-1-es győzelmük alkalmával is a Malget-Sinani-Turpel trió képviselte őket.

Hazai és vendég mérkőzésre infók :
Amíg nincs megállapodás, addig a csoportok bojkottálják a meccset, így senkit nem akarunk addig a stadionban látni ameddig nincs megállapodás.

RBD felhívása :
Keddi esemény : https://www.facebook.com/events/2101856350030424/

Július 10.-én kedden békés, jó hangulatú vonulást szervezünk az összes székesfehérvári, szurkolói csoport és remélhetőleg minél több Videoton szurkoló bevonásával. Indulás 17.30-kor az Alba Pláza előtti térről. A menet a Zichy Ligetben felállított kivetítőig tart, ahol megnézzük a Dudelange-Videoton meccset. Mindent megteszünk a remek hangulatért, ezzel is bizonyítva, hogy a csapat mellett állunk és elköteleztük magunkat a problémák tárgyalás útján való rendezése mellett!

Csatlakozz te is a vonuláshoz, fejezd ki elkötelezettségedet a Videoton FC tradíciói iránt! Érkezz VIDEOTON pólóban vagy mezben!

Bojkott felhívás!
Nincsenek szavak arra az árulásra, ami ma történt!

A VIDEOTON FC és vele együtt az élvonalbeli fehérvári labdarúgás szállt ma sírba, követve Kovács Ferencet, Bencsik Istvánt, Májer Lajost, Wollek Tibort… és megannyi fehérvári futball legendát! Helyét egy idegen tulajdonosi kör testrabló förmedvénye próbálja elvenni és elhitetni, hogy ez a valamiféle jogfolytonosságban van szeretett klubunk tradícióival.

Hát erre egy válaszunk van: NEM!
EDDIG ÉS NE TOVÁBB! A VIDEOTON nevét, címerét és színeit nem engedjük!

Hazug módon a múltban meghozott kompromisszumokra hivatkoznak. Ha a klub léte lenne ismét a tét, újra beleegyeznénk, hogy a VIDEOTON nevet a szükségesnél nem hosszabb időre ismét városunk nevére cseréljük. De ez a helyzet?! Itt most nem a lét, hanem csak a lé a tét! És bizony ezért a léért egyesek térdig tolták a nadrágot.

A mai nappal az RBD Ultras csoportja határozatlan időre felfüggeszti lelátói tevékenységét. Bojkottálunk minden hazai és nemzetközi mérkőzést! Arra kérünk MINDEN VIDEOTON SZURKOLÓT csatlakozzon a felhívásunkhoz! Hagyjuk üresen a lelátókat, mert ehhez az ámokfutáshoz semmilyen jóérzésű szurkoló nem asszisztálhat! Aki a Mol-Vidi FC-t támogatja az valójában klubot váltott!

Együtt győzhetünk csak!
RBD ’92 Ultras

F91 szurkolókról :
Mondhatjuk úgy is nincs ,de ez nem igaz pár-százan járkálnak a luxemburgi csapat mérkőzéseire. Szervezett szurkolói csoportjuk nincs ,de van egy kis fanclubjuk.


Neftci Baku - Újpest Budapest
Első mérkőzés 2018.07.12. - 19:00 (Baku) , Második mérkőzés 2018.07.19. - 21:00 (Budapest)

Klubról :
Azeri ellenfelünk székhelye Baku, a klubszínei pedig a fekete és a fehér. A klub a ’37-es alapítása óta 3 névváltoztatáson ment keresztül. Nyeftyanyik, Nyeftcsi végül ’92-től hívják Neftçi Peşəkar Futbol Klubu-nak. Becenevük: Olajmunkások. A 81 éves klub eddig 6 alkalommal (’95, ’96, ’99, ’04, '13, ’14) lett azeri kupagyőztes és 8-szor (’92, ’96, ’97, ’03, ’04, ’05, ’11, ’12) végeztek hazájuk élvonaljának első helyén.

A tavalyi bajnoki pontvadászatban 46 pontot szerezve (14 győzelem, 4 döntetlen, 10 vereség) a harmadik helyen végeztek, ez 19 ponttal kevesebb, mint a győztes Qarabag megszerzett 65 egysége. 39 eredményes, a kapuban landoló lövésük mellett 28 találatot kaptak ellenfeleiktől, ennek értelmében átlagosan 1.39 gólt lőttek mérkőzésenként, míg 1-et gyűjtöttek be. Az idényben a legnagyobb arányú győzelmük 4-0 volt, vereségünk pedig 1-3. Sikeres támadásaik, lövéseik többségét a 75. és a 90. perc között értékesítik.

A Bakcell Arena névre hallgató létesítményük 15.000 szurkoló befogadására képes. A stadiont 2012-ben adták át. (mérkőzés felújítás miatt a Dalga Arénában lesz.)

Az Neftçi PFK kerete 29 labdarúgóból áll, amelynek többsége azeri. A 7 idegenlégiós között van paraguayi, kolumbiai, chilei és argentin is. A csapat átlagéletkora 24.3 év. A 47 éves Tarlan Ahmadov 2017 szeptembere óta irányította júliusi El-ellenfelünket, de június elejétől már Roberto Bordin a csapat vezetőedzője.

Hazai mérkőzésre infók :
Jegyek : Első körben a bérletek érvényesek lesznek !
1700 - 2900 Ft között mozognak majd (Elővételben 50%-al olcsóbb ).

Várhatóan a hét 2. felében elindul az online jegyértékesítés is meccsjegy.mlsz.hu oldalon.

Vendég mérkőzésre infók :
Jegyek :
Dalga Arénában vagy a Baku különböző pontjain üzemelő jegyirodákban vásárolhatnak jegyet a mérkőzésre. (Még nincs bővebb infó.)

Utazás :
A lilák a dunaszerdahelyiekhez hasonlóan többféle útvonalon keresztül fognak eljutni Bakuba. Kíváncsiak leszünk a létszámra.

FONTOS ! Csakis vízummal lehet belépni az ország területére, túrista-vízum megszerzéséhez szükséges a vendéglátó szállásának a címének a bejelentése.
Vízumot online https://evisa.com.az/en/ , itt lehet igényelni 20 dollárért.

Bakcell Aréna felújítása miatt a Dalga Arénában lesz a mérkőzés ahová 325 db jegyet kaptak az újpestiek. Az azerbajdzsáni szurkolók viszont mindig szép létszámban mennek hazai mérkőzéseikre, közel teltházat várunk. (Ideiglenes hazai otthonukba 6500 fő fér be.)

Neftci szurkolók :
Sokat nem tudunk róluk, aki tud infót szolgáltatni nyugodtan írjon az email címünkre (oldalsávban). A mérkőzéseken "Forza Neftci" drapi szerepel rendszeresen a táboruk előtt, ez a csoport neve.
Hazafi anarhisták , törökbarátok. Egyébként rendszeresen hirdetik az azeri hazafias eseményeket az oldalaikon. Kapu mögött változó létszám ,de átlagos bajnokikon 50-100 fő szokott ott lenni. Fontosabb mérkőzésekre persze ők is tudnak nagyobb létszámot produkálni, mondjuk van is miből hisz Baku lélekszáma elég nagy.



Rabotnicki Skopje - Kispest Bp. Honvéd
Első mérkőzés 2018.07.11 - 17:30 (Szkopje) , Második mérkőzés 2018.07.17. - 18:00 (Budapest)


Klubról :
Az 1998–1999-es szezonban szerepelt először az önálló macedón bajnokság első osztályában az FK Rabotnicski, amely a 2004–2005, a 2005–2006 és a 2013–2014-es idényben is bajnoki címet szerzett. Emellett további három-három alkalommal volt ezüst- és bronzérmes, a legutóbbi két kiírásban egyaránt a harmadik helyet szerezte meg a gárda.

A Honvéd és a Rabotnicski nem játszott még egymás ellen a nemzetközi kupaporondon. A rivális a 2006–2007-es szezonban találkozott magyar csapattal, akkor 5­–2-es összesítéssel búcsúztatta a Debrecent. A macedón gárda az Európa-liga legutóbbi kiírásában a második selejtezőkörig jutott. Előbb legyőzte a San Marino-i The Penne (6–0, 1–0) csapatát, majd a fehérorosz Dinamo Minszkkel szemben (1–1, 0–3) esett ki.


A Honvéd korábban egyszer találkozott macedón ellenféllel, az 1996–1997-es szezonban a KEK első selejtezőkörében mindkétszer 1–0-ra nyert a Sloga Jugomagnat ellen.
A Rabotnicki a macedón bajnokság bronzérmeseként harcolta ki a nemzetközi szereplést, az Európa-liga legutóbbi kiírásában a második selejtezőkörben búcsúzott, most a Honvéd tehet róla, hogy egy fázissal hamarabb érjen véget a rivális kupaszezonja.

A macedón csapat összértéke a transfermarkt.de szerint 4.78 millió euró, míg a Honvédot 7.93 millióra taksálja az oldal. A gárda edzője a 62 esztendős Gjorgji Jovanoksi, aki korábban már kétszer is ült a Rabotnicski kispadján, összesen hat különböző macedón klubcsapatot irányíottt, sőt a válogatott szövetségi kapitányaként is dolgozott.

Hazai mérkőzésre infók :
Zártkapus mérkőzés lesz... még mindig maradt egy eltiltás.

Vendég mérkőzésre infók :
Utazás : Az országba elég a személyi igazolvány a belépéshez.
A kupamérkőzésre két 50 fős buszt indítanak a szurkolók. Az utazás ára 15 ezer forint/fő, a foglaláshoz minimum 10 ezer forint előleg befizetése szükséges. A buszok július 10-én, kedden este 18 órakor indulnak a Corleone Sport Pubtól és közvetlenül a mérkőzés után jönnek is vissza Budapestre. Az utazást személyesen a Corleone Sport Pubban, vagy a KLTE bankszámlaszámára utalva lehet befizetni.
A banki átutaláshoz szükséges adatok az alábbiak. :
Név: KLTE
Bank: MAGNET Magyar Közösségi Bank
Számlaszám: 16200113–00270179

A közlemény rovatba a Szkopje szó és az utazó(k) neve szerepeljen!
További kérdés esetén a Kispest-Honvéd Football Club facebook-odalán lehet érdeklődni.

Jegyek : 250 db-ot kapnak a kispestiek, amelynek darabja 20 euró-ba fog kerülni
A jegyeket két helyen lehet megvásárolni, a mérkőzés napján 15 órától az edzőközpont bejáratával szemben, illetve 12 órától a szurkolók találkozási pontjánál. Macedónia hivatalos pénzneme a macedón dínár, de a jegyekért euróban is lehet fizetni.

A helyszín pedig nem a II. Fülöp stadion, hanem a FFM Training Center, a Macedón Labdarúgó Szövetség edzőközpontja lesz. A stadion Szkopjéban az Asnom Bulevaron található. Kapacitása nagyjából 3000 fő, de EL meccsen 1150 fő fog tudni bemenni, amelyből 250 kispesti jegyet árusítanak.

Rabotnicki szurkolók :
Nincsenek szervezett szurkolói csoportjai a szkopjei csapatnak, legalábbis labdarúgó mérkőzéseken, ellenben a kosárral, de az már egy másik téma.
Nem véletlen a stadion váltás, ilyen meccset minek rendezzenek egy 32.500 fős stadionban. Átlagos nézőszám a bajnokságban olyan 2-300 fő körül lehet.

Ferencváros Budapest - Maccabi Tel-Aviv
Első mérkőzés 2018.07.12. - 19:00 (Budapest) , Második mérkőzés 2018.07.19. - 19.00 (Netalya)

Klubról :
Közös pont a két együttesben, hogy mindketten rekordbajnokok hazájukban. Ismerjük meg jobban riválisunkat! A Maccabi Tel-Avivot 1906-ban alapították, ezzel Izrael legrégebbi labdarúgóklubja. A sárga-kék egyesület 22 bajnoki címével és 23 kupasikerével egyaránt csúcstartó hazájában, és az egyetlen csapat, amely sosem esett ki az izraeli élvonalból.

Az 1968/69-es és az 1970/71-es idényben a Maccabi megnyerte az ázsiai Bajnokok Ligáját. Az európai porondon először az 1992/93-as idényben indult a tel-avivi csapat.
A 2004/05-ös, majd a 2015/16-os idényben is a Bajnokok Ligája csoportkörében szerepelt az együttes, míg az elmúlt két szezonban az EL-főtáblán játszhatott a csapat. Utóbbi sorozatban a 2013/14-es idényben a legjobb 32 közé is bejutott a Maccabi.
A tel-avivi együttes eddig egyszer vívott kupapárharcot magyar klubbal: a 2013/14-es idényben, a Bajnokok Ligája selejtezőjének második fordulójában a Győrt kettős győzelemmel, 4-1-es összesítéssel búcsúztatták.
A 2017/18-as idényben a Maccabi Tel-Aviv az izraeli élvonalban szerzett harmadik helyével vívta ki az EL-indulás jogát. A sárga-kékek mindössze két ponttal maradtak el a bajnok Hapoel Beer Shevától, míg eggyel a második Beitar Jeruzsálemtől.
Az Izraeli Kupában már a nyolcaddöntőben elvérzett a tel-avivi csapat, amely 3-0-ra kapott ki a Maccabi Haifától.

Az Európa Liga selejtezőjén viszont veretlenül menetelt végig tavaly a Maccabi Tel-Aviv: az albán Tiranát 5-0-s, az izlandi Reykjavikot 5-1-es, a görög Panionioszt 2-0-s, míg az osztrák Altachot 3-2-es összesítéssel búcsúztatták.
A csoportkörben a kazah Asztana és a cseh Slavia Praha ellen nem szereztek pontot, a spanyol Villarreallal szemben viszont négyet is.

Thomas Doll 2014 januárja óta irányítja a Ferencvárost. Azóta a Maccabinál nyolc edzőváltás is volt, a 2018/19-es idénynek is új szakvezetővel vág neki az együttes. A holland Jordi Cruyffot a szerb Vladimir Ivic váltotta. A 41 éves szakember játékosként nyolcszor szerepelt Szerbia-Montenegró válogatottjában, edzőként pedig Görög Kupát nyert a PAOK-kal.

Az együttesből egy játékos, a szerb kapus, Predrag Rajkovic szerepel az oroszországi világbajnokságon. A mértékadó transfermarkt.de szerint ő az egyik legértékesebb játékosa a keretnek, a másik pedig az izlandi középcsatár, Vidar Kjartansson.
Mellettük nyolc izraeli válogatott játékosa is van a Maccabinak. Közülük a legnevesebb Tal Ben Haim, aki tagja volt a 2007/08-as idényben BL-döntőig jutó Chelsea-nek.

Hazai mérkőzésről infók :
Mérkőzésre nagyjából 10-12.000 embert várunk és olyan 3-500 izraelit.
2014-es Rijeka elleni EL hazai meccs után újra ott lesz a B-Közép is amely idén ünnepli fennállásának 90. évfordulóját. Mondhatjuk most mutassuk meg Európának milyen is ide jönni az ellenfeleknek. 


Jegyek :
Online (https://ticket.groupamaarena.com/), személyesen a Groupama Aréna Jegypénztárában (K-P.: 10.00-18.00, Szo.: 9.00-13.00)
Bérletesek 30% kedvezménnyel vásárolhatják meg a jegyeket.

Vendég mérkőzésről infók :
Netalyaban a tavalyi Európa Liga mérkőzéseken változóan ,de 6-10 ezer között mozgott a nézőszám a csoportkörben.

Még semmilyen információ nincs a jegyárakkal kapcsolatban ,de olyan 20-30 euró közé saccoljuk ezt a mérkőzést a többi EL meccs függvényében. Reméljük sok Fradista teszi tiszteletét a mérkőzésen. Útlevél viszont kelleni fog, úgy-hogy csináltassa meg mindenki időben.

A vendég mérkőzés viszont nem Tel-aviv-ban lesz, hanem Netalya-ban mert a Maccabi stadionfelújításon vesz részt. 30 km-re található "Winner stadion" befogadóképessége 24.000 fő.


Maccabi szurkolók :
Ismerhetjük már őket Győrből is, minket magyarokat átkutattak, levetkőztettek... , ők meg szabadon bevihették a pyrot. Ott egyébként nagyságrendileg 200-an voltak.




Dunaszerdahely - Dinamo Tbilisi
Első mérkőzés 2018.07.12. - 21:00 (DAC) , Második mérkőzés 2018.07.19. - 19:00 (Tbilisi)

Klubról :
Az 1925-ben alapított együttes Grúzia legsikeresebb klubjai közé tartozik. A Dinamo 16-szoros grúz bajnok, 13-szoros kupagyőztes, a nemzetközi porondon pedig 1981-ben a KEK-ben diadalmaskodott. A hazai bajnokságban legutóbb 2016-ban arattak sikert, amikor a bajnokságot és a kupát is elhódították.
A klub az 54 ezres Boris Paitchadze Dinamo stadionban játssza mérkőzéseit, amely 1936-ban épült, azóta 1976-ban és 2006-ban is felújították, a jelenlegi nevét pedig 2011-ben vette fel. (itt rendezték 2015-ben a Barcelona-Sevilla UEFA Szuperkupa mérkőzést.)
A Dinamo Tbiliszi nem csak stadionnal, de akadémiával és edzőközponttal is rendelkezik.
A teljesen új akadémiát 2013-ban adták át és Grúzia legendás játékosa után, Vitali Daraselia után nevezték el.

A nemzetközi porondon legutóbb 2017-ben a Dinamo a Bajnokok Ligája 3. selejtezőkörében szerepelhetett, de a horvát Dinamo Zágráb ellen búcsúzott.

Ezután az Európa Ligában folytathatta, de a görög PAOK jutott tovább.

A csapat jelenlegi értéke a transfermarkt.de szerint 5,15 millió euró, a legértékesebb játékos Otar Kiteishvili, aki még csak 22 éves, de a kapitányi karszalagot is viseli és értékét 800 ezer euróra taksálják.

A további értékes játékosok közé Bakar Kardava védekező középpályás (475 ezer) és Luka Lochoshvili hátvéd (450 ezer) tartoznak. A keret átlagéletkora elképesztően alacsony, 22 év, viszont a DAC játékoskeretének átlagéletkora is csak 22,8 év.

Hazai mérkőzésre infók : 
Jegyek árusítása : Szombat 2018.07.07.
09.00-15.00: a MOL Aréna 2-es számú jegypénztára

Hétfő 2018.07.09. - Szerda 2018.07.11
14.00-19.04: a MOL Aréna 2-es számú jegypénztára

Csütörtök, 2018.07.12. (DAC-Dinamo - meccsnap. Ha marad !)
18:00-tól: a MOL Aréna 2-es számú jegypénztára


Jegyár : Ugyanannyi lesz, mint a bajnokságban. (Kedvező jegyárak.)

Vendég mérkőzésre infók :
Utazás :
Aki a csapattal akar utazni itt tud jelentkezni : http://www.exittravel.sk/hu/fcdac

Információink szerint több, saját útvonalon elég sok DAC szurkoló fog kiutazni, így mondhatni rekord létszám lehet ilyen messze. ( több, mint 3000 km-re.)

Jegyek : A DAC mindenki számára biztosít jegyet, vagyis megveszi a klub annak aki kiutaz Grúziába

Grúzia a törvényei szempontjából nézve is egy viszonylag ismeretlen ország. Viszont az odajutás nem okoz különösebb gondot. A Grúziába való belépéskor szükséges az érvényes útlevél, ám ha valaki egyenesen a schengeni megállapodásban szereplő országából érkezik, akkor neki elég a személyi igazolvány is.

Dinamo szurkolókról :
Több aktív csoportjuk volt régebben, amely megszűnt, ebből a leghíresebb a Gladiators, bár bennünk az amúgy sem nagy múltú grúz jelent számunkra sok feltáratlan rejtélyt nyújt felénk, így többi csoportról nem írunk. Egyébként a Galdiátorok jó kapcsolatban voltak a Dynamo Kijev egyik csoportjával, de a fiatalok már nem azt az irányvonalat követték. Az Elita most a legjelentősebb csoport, bár a létszámuk megfogyatkozott az elmúlt időben és a fiatalokból álló csoportnak sok rendőrségi ügye akad/t (rasszizmus, balhék), amiket kőkeményen büntet a grúz állam. Így nagy létszámot nem várunk tőlük, bár ígérték jönnek a visszavágóra, legalább megjelennek. Hazai mérkőzésen az-az átlag 100 fő megvan az ultrák/huligánok szektorában.


Pár kép róluk :