2015.08.08. Paks - Kispest Budapest Honvéd 3:1

2015.08.08. Békéscsaba - Vasas 0:2

2015.08.08. MTK Budapest - DVTK 5:0

2015.08.08. Videoton - Ferencváros 1:3

2015.08.08. Újpest - Felcsúti-Akadémia 2:2

2015.08.09. DVSC - Haladás 0:1


NB.II., NB.III., MEGYE I.,II.,III., :
Fegyelmi határozatok :
Büntetések :

NB I.:
A FEB a DVSC- Haladás mérkőzéssel kapcsolatban a DVSC-t szurkolóinak megbotránkoztató magatartása és becsmérlő, hátrányosan megkülönböztető rigmusok skandálása miatt 400.000 Ft pénzbüntetés megfizetésére kötelezi.

A FEB a Videoton FC - FTC mérkőzéssel kapcsolatban a Videoton FC-t nem a vendég szektorban tartózkodó szurkolók megbotránkoztató magatartása (az ellenfél sportszervezet vezetőjének szidalmazása) és becsmérlő, hátrányosan megkülönböztető rigmusok skandálása és egy szurkoló játéktérre futása miatt 300.000 Ft pénzbüntetés megfizetésére kötelezi.

NB III.:
A FEB az MTK – III. ker. mérkőzéssel kapcsolatban az MTK-t mérkőzés rendezéssel kapcsolatos szabályzati előírások megsértése miatt kötelezi, hogy a soron következő hazai NB III-as bajnoki mérkőzésén szövetségi ellenőrt fogadjon és eljárási költségeit viselje.

A FEB a Dorog – FTC mérkőzéssel kapcsolatban a Dorogot rendezési hiányosságért, szurkolóinak pirotechnikai eszközök beviteléért és használatáért kötelezi, hogy a soron következő 2 hazai NB III-as bajnoki mérkőzésén 1-1 szövetségi ellenőrt fogadjon és eljárási költségeiket viselje.

A FEB a Komló – Dabas mérkőzéssel kapcsolatban a Komlót rendezéssel kapcsolatos szabályzati előírás megsértésért írásbeli figyelmeztetésben részesíti.

A FEB az RKSK – Cevasport mérkőzéssel kapcsolatban az RKSK-t rendezéssel kapcsolatos szabályzati előírás megsértésért írásbeli figyelmeztetésben részesíti.

A FEB az Újpest – Nyíregyháza mérkőzéssel kapcsolatban az Újpestet rendezéssel kapcsolatos szabályzati előírások megsértésért kötelezi, hogy a soron következő hazai NB III-as bajnoki mérkőzésén szövetségi ellenőrt fogadjon és eljárási költségeit viselje, a Nyíregyházát szurkolóinak megbotránkoztató magatartása, valamint pirotechnikai eszköz bevitele és használata miatt 50.000 Ft pénzbüntetés megfizetésére kötelezi.

A FEB az ETO Futsal - Tatabánya mérkőzéssel kapcsolatban az ETO-t szurkolóinak becsmérlő, hátrányosan megkülönböztető rigmus skandálása miatt 200.000 Ft pénzbüntetés megfizetésére kötelezi.

Érdekességek :

_________________________________________________________________________________

Észrevétel ,ha valamely adat nem egyezne meg ,illetve vannak olyan képeitek,videótok amelyek még nem kerültek ki kérem küldjétek el !.

hungarianultras1312@gmail.com vagy Facebookon az üzenetre rákattintva .