Magyar Labdarúgó NB I. - 9.forduló
Facebook , Twitter , VK , Forum
DVSC - MTK 1-0
4.000 - néző




Ultras MTK beszámoló :
Bár már 8 forduló lement, mégis erre a vasárnapra szerveztük az első buszos túránkat. A buszos utazások elmaradásának több oka is van, főként a regisztráció, amely legtöbbünknél nem fér bele.
Kellemes hangulatban indultunk útnak, kisbuszunk szokásszerűen pont megtelt. A mérkőzésre a rendőri felvezetés, illetve a megállások miatt késve érkeztünk meg, de egyből egy jó hírrel szembesültünk, a már bent lévő szurkolótársaink tájékoztattak minket, hogy kiállítottak egy hazai játékost. A hazai ultrák a szurkolóellenes törvények miatt felfüggesztették a működésüket, de természetesen ezt nem jelentette azt, hogy baráti hangulatban, disznótorral fogadtak minket ebben az undorító tákolmányban. Ahogy megérkeztünk, néhány büdös paraszt a szomszéd szektorból elkezdett velünk foglalkozni, főként egy tájszólásos hurkapásztor jeleskedett az ugatásban, végül a biztonságiak és a saját szurkolótársai csitították le. Reméljük azért elfogadja a meghívásunkat és egy szép napon Debrecenen kívülre is elkíséri a csapatát.
Sajnos a csapat az idén megszokott játékot mutatta, 2 jó passznál többet nem láthattunk egy támadás alatt, és hiába az emberelőny, a hazaiak simán kibekkelték a meccset és otthon tartották a 3 pontot. A rengeteg saját nevelésű játékossal felálló Felcsút nyerni tudott, haladunk az NB2 felé ismét.
Mindörökké MTK!