Paprikás hangulatban zajlott az Vasas-Újpest edzőmeccs Az ultrák egész meccsen Dirk Berger vezetőedző és a vezetőség távozását követelték A mérkőzés lefújása után, az öltözőépület elé vonultak az ultrák, akik tovább folytatták demonstrációjukat. Az épületet rendőrök védték még. A szurkolók a vezetők kijövetelét követelték de csak a közönség kedvenc Németh Gábor ment ki eléjük.

A lelátói hangokat hallva úgy tűnt, egyik csapat szurkolótábora sem teljesen elégedett kedvenceik mostanában mutatott játékával.
Nálunk már eleve az is kérdés lehet, hogy kik is a kedvencek? Merthogy a mai kezdőcsapatából csupán Reckletet és Csekét láttuk tavasszal is Vasas felnőtt csapatának mezében. A többieknek – természetesen leszámítva Németh Gábort – még bizonyítaniuk kell az angyalföldi fanatikusoknak, amire a mai nap akár jó alkalom is lehetett volna.
Emellett komoly újdonság volt az is, hogy hosszú évtizedek változatlansága után átkerültek a kispadok az „ülő” oldalra, ami igencsak szokatlan látvány nyújtott a kezdésnél.

Az utolsó percekben az újpesti fanatikusok az MLSZ-nek, míg a Vasas-szurkolók Dirk Bergernek üzentek.

Ahogy azt várni lehetett, az indulatok nem csillapodtak a meccs végezetével sem. A lefújás után körülbelül száz Vasas-drukker szerette volna számon kérni a vezetőedzőn és a vezetőségen a látottakat. Az érintettek az öltözőépületben maradtak, Németh Gábor viszont kijött a szurkolókhoz, akikkel aztán hosszasan beszélgetett – barátságos hangulatban.

Az angyalföldi szurkolóknak valószínűleg nem is azzal van problémájuk , hogy a német tulajdonos egyenesbe hozta a labdarúgócsapat anyagi helyzetét. Sokkal inkább az utóbbi időszakban tapasztalt szakmai irányvonal korbácsolja fel az indulatokat.

Angyalföldiek :Újpestiek :
"Az elmúlt időszakban több futballistát tartóztattak le mint ,szurkolót !! Kikkel is van a porbléma ??? VF"
"Nowdays more players were arrested than supporters! Who is the problem??"
Bejegyzés értékelése