Olaj on tour Temesvár
2012.11.20.

Nagy várakozás előzte meg ezt az idegenbeli meccsünket, hisz az Adria Liga miatt sajnos a legtöbb út a legtöbb embernek elérhetetlen. Erre az Euro Challengeben kaptunk egy külföldi csapatot ami mégis hazai, ez a tény már önmagában pikánssá teszi a párosítást és a maga 220 kilométeres távolsága is elég kedvező.
Kedd kora délelőtt Szolnok központjában gyülekezett az a közel 100 szurkoló akik a szurkolók által szervezett 2 nagy busszal utaztak. Ezt kiegészítette még 3 mikró és jó néhány személyautó. Külön erre a meccsre legyártattunk 150 egyen pólót ami mind elkelt így egységes összképet tudtunk mutatni.
A gyors és kevés megállót magába foglaló utazás kiváló hangulatban telt. A határon is könnyedén átgurultunk, itt egy jó érzésű magyar határőr ellátott minket pár buzdító és jó szóval. :)
Mikor megérkeztünk Temesvárra a csarnok elé már folyt a meccs. A beléptetés egy egyszerű motozásból állt, belépő nem volt, itt megjegyezném, hogy mind végig elég normális volt a secu és a helyi szerv is. Bent már vártak minket társaink akik a kisebb méretű járművekkel gyorsabban tudtak haladni. Hangulatra és a szurkolásra nem lehet panasz, végig toltuk hangosan és változatosan. Kisebb és nagyobb méretű lengetőseink szinte folyamatosan használatban voltak. A hazai oldalt is támogatta egy kisebb tábor, 20-30 főből állhattak. A vendégben összesen kb 150-en 180-an voltunk. Meccs után elénekeltük a Himnuszt majd még ünnepeltünk egy kicsit.
Román részről semmi atrocitás nem ért minket. Félidőben és meccs végén is volt pár alak akik nézegettek de ezen kívül semmi. Ja meg a parkolóban pihenő buszainkra felkerült pár Poli Timisoara-s matrica.
Rendőri felvezetéssel elhagytuk a várost majd jöttünk haza nyílegyenest, ugyan olyan extra hangulatban mint az oda út volt. :)