Magyar Labdarúgó NB I. - 10.forduló
Facebook , Twitter , VK , Forum
Videoton - Újpest 3-0
3.420 - néző

Fehérváriak :

RBD beszámoló :

2005. december. Hideg, téli nap, RTL Klubos ebédidős kezdés ellenére mégis 8000 szurkoló előtt fogadta a Vidi az Újpestet. Kb. 1500 lila szimpatizáns és a hazai oldal hatalmas piros-kék füstjeivel véghezvitt pirotechnikai bemutató. Igazi rangadó, jó hangulatban.
2013. október... 3400 néző, megosztott, kis létszámú vendégtábor,
40. percben a regisztráció miatt még jegyüket váró szurkolók.
Családbarát koncepció. Köszönjük Fidesz! Köszönjük MLSZ !


Az ultra az érzelmek embere. Bár hét közben ugyanazokat a dolgokat csináljuk, mint bárki más ebben az országban. Dolgozunk, tanulunk, gyereket nevelünk,
fizetjük a csekket, az adót. Próbálunk egyről a kettőre jutni.


Egy dolog azonban megkülönböztet minket, az átlagemberektől: fanatikusan várjuk a hétvégi meccseket. Leköti a gondolatainkat az esélylatolgatás, ki lesz a kezdő, egy csatár, vagy két csatár lesz a pályán? Csinálunk-e látványt, lesz-e piró-show?


Ám manapság már arról szólnak a hétköznapok, hogy mikor, milyen új „családbarát” intézkedés nehezíti meg a helyzetünket. Úgy tudok csak idegenbe elmenni, ha napokkal előtte egy helyen, egyszerre csak 1 jegyet véve elmegyek vásárolni.


Meccsnapon nem engedik, mert annyira nagy a veszély, hogy a police.hu-n családok, nők, gyerekek képeit kell kirakni. Démonizálni a meccsrejárást, 

valami elképesztő nyilasterrornak beállítani a mérkőzéseket...

Manapság a labdarúgás kapcsán pár rendőri vezető ámokfutása zajlik.


Köszönjük meg politikusainkank, akik a VIP páholyok kényelmében, folyamatosan törvényt sértenek, mert nem adják meg az előírt regisztrációhoz az adataikat...


Ja, kérem, nekik lehet? A pórnép pedig még a 40. percben is kint áll a pénztáraknál, mert bár hiába érkezett korábban, az egyujjas klaviatúra-koptatásban edződött, infrastruktúrális hiányokkal küzdő magyar pályákon, a regisztráció a legfontosabb. A „STADIONBIZTONSÁGI PROJECT” .


Mindenki megtapasztalta ezeket az elmúlt hónapokban. Mindenki, kivéve a döntéshozóinkat és a médiát, mert őket nem ellenőrzi senki, és értetlenül állnak a kérdéskör előtt, hogy miért tiltakoznak a csoportok, miért kevés a néző.

Ha hagyjuk, hogy merev, vaskabátos dilettánsok gründoljanak össze egy törvényt, amit társadalmi egyeztetések nélkül meg is szavazunk, akkor ez jön össze belőle.


Egy frusztrált vendégtábor, ahol a balatoni csoportjuknak nagyobb drapija van, mint anno a Bulldogsnak. Akik énekelnek, hogy nincs hangunk, amikor nekik kéne kussban lenni, mert szembementek a saját elveikkel, és megbontották a saját táboruk egységét...


Nem volt hangunk? Igen, mert megvártunk mindenkit, hogy beérjen a mérkőzésre. Ez a 40. perc környékén sikerült is, így elkezdődött számunkra is a szórakozás. A csapat buzdíatása lenne az első „feladatunk”.De nehéz ez így, hisz a szurkolót elüldözik, ellehetetlenítik.


Mindenesetre a második félidő hangulatilag nagyon jóra sikerült, hisz a csapat hozzátette a magáét. Lőtték a gólokat, mi pedig egyre jobb hangulatban üvöltöttük világgá azt, hogy nem veheti el senki a szórakozásunkat, a klubunkat, az örömünket!

Szóltak a dalok, lengtek a zászlók, lőttünk 3 gólt, és vezetjük a tabellát.

2013. október - 3400 néző.
Szurkolói regisztráció, kiemelt kockázatú mérkőzés, stadionbiztonsági project...

Ébresszen már fel valaki minket ebből a szürreális álomból !

Hajrá Vidi ! Álé RBD !Újpestiek :


Eközben Újpesten... !!!
10 mérkőzés, 2 győzelem, 4 döntetlen, 4 veresség.
S Z É G Y E N ! ! ! (V.F.)
Bejegyzés értékelése