2016.09.17. Újpest - Videoton 3:4

2016.09.17. DVTK - Mezőkövesd 1:1
KÉP#1 , KÉP#2 , KÉP#3 , VIDEO#1

2016.09.17. Kispest Budapest Honvéd - MTK Budapest 5:0
KÉP#1 , KÉP#2 , KÉP#3

2016.09.17. Ferencváros - DVSC 3:1
KÉP#1

2016.09.17. Paks - Gyirmót 0:0
2016.09.17. Haladás - Vasas 1:0

NB.II., NB.III., MEGYE I.,II.,III., :

Fegyelmi határozatok :
Büntetések :

NB I. : 
A FEB az Újpest – Videoton FC mérkőzéssel kapcsolatban az Újpestet, mint visszaesőt, mérkőzés rendezési előírások megsértéséért, szurkolóinak pirotechnikai eszközök beviteléért és használatáért, valamint másokat megbotránkoztató magatartásáért (az ellenfél és más sportszervezet szidalmazása), továbbá szurkolóinak becsmérlő, hátrányosa megkülönböztető magatartásáért (huhogás) 600.000 Ft, a Videoton FC-t, mint visszaesőt szurkolóinak pirotechnikai eszköz beviteléért és használatáért, valamint másokat megbotránkoztató magatartásáért (az ellenfél szidalmazása) 100.000 Ft pénzbüntetés megfizetésére kötelezi.

A FEB a Diósgyőr - Mezőkövesd mérkőzéssel kapcsolatban a Diósgyőrt, mint visszaesőt szurkolóinak másokat megbotránkoztató magatartásáért (más sportszervezet szidalmazása) 50.000 Ft pénzbüntetés megfizetésére kötelezi.

NB II. :
A FEB a SZEOL – Békéscsaba mérkőzéssel kapcsolatban a SZEOL-t, mint visszaesőt, mérkőzés rendezési előírások megsértéséért, szurkolóinak pirotechnikai eszközök beviteléért és használatáért, valamint másokat megbotránkoztató magatartásáért (az ellenfél és a játékvezetők szidalmazása) 150.000 Ft, a Békéscsabát, mint visszaesőt szurkolóinak pirotechnikai eszközök beviteléért és használatáért, valamint a mérkőzés utáni rendbontásaiért székek feltépése és bedobálása) 150.000 Ft pénzbüntetés megfizetésére kötelezi.

A FEB a Nyíregyháza – Balmazújváros mérkőzéssel kapcsolatban a Nyíregyházát, mint visszaesőt, szurkolóinak másokat megbotránkoztató magatartásáért (más sportszervezet és a játékvezető szidalmazása) 100.000 Ft, pénzbüntetés megfizetésére kötelezi.


NB III. :
A FEB a Veszprém – Csepel mérkőzéssel kapcsolatban a Veszprémet mérkőzés rendezéssel kapcsolatos előírások megsértéséért írásbeli figyelmeztetésben részesíti.

A FEB a Méhkerék - Hódmezővásárhely mérkőzéssel kapcsolatban a Méhkeréket, mint visszaesőt a rend mérkőzés utáni nem megfelelő biztosításáért (a vendég szurkolók rendbontást okoztak) a soron következő 2 hazai NB III-as bajnoki mérkőzésén 1-1 szövetségi ellenőr fogadására és eljárási költségeik viselésére, a Hódmezővásárhelyt szurkolóinak mérkőzés után a sportlétesítmény területén történt rasszista megnyilvánulásaiért és egy rendező bántalmazásáért 300.000 Ft pénzbüntetés megfizetésére kötelezi.

A FEB a Komló – Pécs mérkőzéssel kapcsolatban a Komlót mérkőzés rendezési előírások megsértéséért, és szurkolóinak pirotechnikai eszközök beviteléért és használatáért, valamint másokat megbotránkoztató magatartásáért (az ellenfél és az MLSZ szidalmazása) kötelezi, hogy a soron következő hazai NB III-as bajnoki mérkőzésén 1 szövetségi ellenőrt fogadjon és eljárási költségeit viselje, továbbá 50.000,- Ft, azaz Ötvenezer forint pénzbüntetést megfizessen. A Pécset, mint visszaesőt szurkolóinak pirotechnikai eszközök beviteléért és használatáért, valamint másokat megbotránkoztató magatartásáért (az ellenfél szidalmazása) 150.000 Ft pénzbüntetés megfizetésére kötelezi.


Tabella :
_________________________________________________________________________________

Észrevétel ,ha valamely adat nem egyezne meg ,illetve vannak olyan képeitek,videótok amelyek még nem kerültek ki kérem küldjétek el !.

hungarianultras1312@gmail.com vagy Facebookon az üzenetre rákattintva .