Európa Liga - 2. forduló - 2. mérkőzés
2015.07.23.
DEBRECEN - Skonto Riga 9-2
8.532 - nézőEurópa Liga - 2. forduló - 2. mérkőzés
2015.07.23.
Zeljeznicar - Ferencváros 2-0
16.000 - néző

SZSZJN : A Szarajevó túra 
A túra szervezése már korán elkezdődött, mivel sejtettük, hogy nem lesz egyszerű. Ennek ellenére megpróbáltunk először a klubbal egyeztetni egy nyílt levél formájában. Erről olvashattatok, mint ahogy arról is, hogy Kubatov kompromisszum helyet tovább ásta inkább a szakadékot.
Ekkor jött a kerülő megoldás. Jegyvásárlás a hazai szektorba a vendég mellé. Ebbe a bosnyák szurkolók partnernek bizonyultak és a Manijaci egyik vezetője és 10-15 társa intézték a jegyeket. Ehhez az kellett, hogy 4 társunk már szerdán kiutazzon Szarajevóba, hogy közösen megvegyék a 251db jegyet. Remek szervezésnek és a hazaiak segítségének hála sikerült, így érvényes jegyekkel indultunk el csütörtök éjszaka-hajnalba Boszniába.

Egészen Szarajevó határig különösebb probléma nélkül jutottak el a buszok, mikrobuszok, kocsik. Ott egybe gyűjtötték a társaságot, majd mindenki úgy készült, hogy némi ellenőrzés után megyünk tovább a stadionba. Meg kell jegyezni, hogy a bosnyák rendőrök végig korrektek voltak, és ők is úgy készültek, hogy megyünk tovább, hisz látták, a két tábor barátsággal viseltetik egymás iránt. Aztán jöttek az információk. Kubatov Gábor az UEFA-n keresztül nyomás alá helyezte a hazai klubot, hogy ne engedjenek be minket. Huligán támadástól kezdve elmebetegebbnél elmebetegebb hazugságokat hallottunk, hogy mivel riogatják a hazai csapatot. Ment az egyeztetés, telefonálás a velünk lévő Manijaci tagok által, aminek a végén megtudtuk, hogy az UEFA végül Kubatov Gábor kezébe adta a döntést. A döntést arról, hogy a Ferencváros tábora ott lehet-e ezen a sorsdöntő mérkőzésen, hogy kiszurkolja továbbjutást. Kubatov döntött... Nem lehettünk ott. Kiestünk.

Kiestünk. Egy szimpatikus, de gyenge bosnyák csapat ellen. Egy kis költségvetésű csapat ejtett ki minket, miközben mi arról hallunk, hogy nálunk forint milliárdokat ölnek a klubba. A költségvetésünk már 5 milliárd forint. Ennyit ér a pénz tábor nélkül. Semmit. Egy belterjes NB1-re elegendő, aminek az értékét le lehet mérni a nemzetközi kupákban...

A tegnapi vereségünk, kiesésünk és bukásunk egyértelmű felelőse Kubatov Gábor. Ő, aki elintézte, hogy a csapat, a B-közép támogatása nélkül lépjen pályára itthon és idegenbe egyaránt. Akinek fontosabb volt, hogy saját szurkolóit vegzálja, támadja, ellehetetlenítse, haza küldje, mint az, hogy a Ferencváros nyerjen, és tovább jusson.
Vajon mekkora kárt okozott ezzel Kubatov Gábor a Ferencvárosnak?

Ilyen súlyos történesek után egyértelmű kell, hogy legyen mindenki számára, Kubatov Gábor nem alkalmas tovább az elnöki pozícióra.

KUBATOV TAKARODJ!
HAJRÁ FRADI!
Az FTC minden egyes NB1-es vereségének örülök. Szívből! Ha a Magyar Kupában kikapnak nevetek. Hangosan. Amikor mi verjük...
Posted by Wintermantel Zsolt on 2015. július 23.

Újpest major message to real Ferencváros fans .:

"I am always happy when I see Ferencváros losing in the league. Truly. If they lose in the Hungarian cup then I laugh. Loudly. When we beat them, it is wonderful. However, when a Hungarian team plays in Europe then I support the Hungarian team. I want the teams to do good, to do better. It would have been great if Ferencváros goes through today. Football has its laws, unwritten rules, legends, stories, presumptions and superstitions. Today, there is a new one which is that if a team fights against its own supporters who travel hundreds of kilometres abroad and it sends them home then that team will never win."

Bajnokok Ligája - 2. forduló - 2. mérkőzés
2015.07.22.
VIDEOTON - The New Saints 1-1
3.268 - néző


Bajnokok Ligája - 2. forduló - 1. mérkőzés
2015.07.12.
The New Saints - VIDEOTON 0-1
1.068 - néző

Vidistákkal voltak a lengyel Raków és a német Zwickau szurkolói is .

Európa Liga - 2. forduló - 1. mérkőzés
2015.07.16.
Skonto Riga - DEBRECEN 2-2
2.000 - néző

Bejegyzés értékelése