Magyar Kupa Nyolcaddöntő
2015.03.31.
Csákvár - FTC 0-5
800 - néző (kint 500 Fradista)








Szurkolók Személyiségi Jogok Nélkül :
Szurkolótársaink!
Csákváron újra tudtunk szurkolni szeretett csapatunknak!

"A tegnapi napon ismét feledésbe merült az utóbbi lassan 1 év mocska és újra átjárt mindenkit az az érzés, amely előtte természetes volt minden egyes Fradi meccsen.
Annak ellenére, hogy kevés idő állt rendelkezésre a szervezésre, ismét nagyon sokan voltunk. A Zöld-Fehér busz hálózat is két autóbuszt el tudott indítani.
A hétköznapi kupamérkőzésre így körülbelül 500 fő összegyűlt.
Büszkék vagyunk rá, hogy ehhez a Táborhoz tartozhatunk!
Ha a vezetők még mindig abban reménykednek, hogy minket lecserélhetnek és elüldözhetnek a Ferencvárostól, akkor tévednek!
Ezzel ismét üzentünk, hogy nem győzhet az elnyomás és nem győzhet a futballszínház! Amit itt akarnak lenyomni a torkunkon, az egyetlen országban sincs és ezt szépen lassan be kell látniuk a kialakult helyzetért felelősöknek! Egy hét alatt rajtunk kívül a debreceniek és a diósgyőriek újfent bizonyították erejüket, a futballisták pedig mindenhol megköszönték, hogy újra élet költözött a meccsekre.
Mivel tudtuk, hogy a hatalmon lévők megpróbálják minden eszközzel megakadályozni, hogy a stadion közelébe jussunk, ezért egy erdőn keresztül érkeztünk. Szakadó esőben, sár és pocsolyákon keresztül gázoltunk mire elértünk a helyszínre.
Közvetlenül a vendégszektor mögött helyezkedtünk el, ami mindössze pár méterre volt a pályától és jól lehetett látni a meccset.
A rossz idő ellenére hatalmas szurkolás vette kezdetét. Újra szóltak a jól ismert dalok és olyan szinten, hangerővel, ahogyan kell.
Ott volt a helyszínen az igazi Zöld Sas is és velünk buzdította a csapatot.
A fizetett szurkolók a mérkőzésen ezúttal „valamiért” nem nagyon mutatkoztak és most nem érezték fontosnak, hogy a hatalmas összegekért nekik megvásárolt dobokkal, szócsövekkel, zászlókkal vagy épp a hangjukkal buzdítsák a kedvenceinket.
A mérkőzés végén a csapat kijött ünnepelni a szurkolókhoz. A csapat és a Tábor végre együtt örülhetett a győzelemnek. Reméljük ezért semmilyen retorzió nem éri őket, ha bármilyen büntetést ezért be kell fizetniük, természetesen segítünk!!
Folytatjuk tovább!

Április 12-én újra találkozunk az Összefogás napján! Mindenkire szükség lesz.
HAJRÁ FRADI!"


A kitiltott Sas

Képek : NSO.hu , SZSZJN , Fradimob.hu