Women's Handball - NB I.
Facebook , Twitter , Forum , Vk
2015.03.13.
DVSC - Békéscsaba 32-29
1.700 - néző 

- 22 embert előállítottak, 5 ember ellen további eljárás lesz .
- Debreceniek behúztak 2 csabai drapit ,3.-at nem sikerült .Ultras Debrecen beszámolója : 
A hétvége közeledtével kézilabda mérkőzés került megrendezésre a Hódosban, ahol a gyűlölt viharsarkiak érkeztek. 1700 néző, remek hangulat és egy telt B szektor fogadta a kivonuló csapatokat. Arról már szót sem ejtünk, hogy a vendégeknek ezúttal sem sikerült időben megérkezni.

A találkozó első perceiben nehezen lendültünk bele, 1-2 gólos előny a Csabánál, csak a félidő derekán fordult a kocka. Jó perces pihenőik azonban voltak a csapatoknak, hiszen egy kis akcióra is sor került. Egy társunk a lilák közvetlen közelét élvezve tépte le a Stormcorner lepedőt, és már tapadt is rá a szeku, no meg a lilák is kezelésbe vették a kordonokat, elkezdték a szokásos műbalhét, amit régebben Halason és Szegeden is bemutattak már... Egyre többen és több oldalról érkezett a segítség a sorainkból, de az elbarikádozott vendégtáborhoz csak páran fértek oda, többen a szekuval birkóztak, és bevonult a készenléti is. A vége drapéria bukása a csabaiaknál és kiürített vendégszektor. Sokan már most telesírják az internetet az esettel kapcsolatban. 20 emberrel 3 molinóval elindulni szép, csak az ilyen esemény benne van és lehet vele számolni. Legközelebb majd mérlegelnek a srácok.

A szektorba visszatérve folytattuk, ahol abbahagytuk. A létszámnak megfelelő hangerővel zengett a csarnok, amit pár lengetőssel dobtunk fel. Egyébként egy külön kétrudassal is kedveskedtünk a liláknak( "bad boys..." ). 2002-es fennállásuk óta elhagytak már pár transzparenst, most épp nálunk landolt egy.

A meccs utolsó perceiben extázis, őrület és a kibaszott pokol! Az utolsó másodpercekben egy védekezést követően parádés góllal tettük fel az i-re a pontot! A koreográfia már sejthető innentől: közös éneklés a csapattal, ünneplés még hosszú-hosszú percekig! Soha rosszabb meccset, soha rosszabb napot!

DVSC- Egy életen át!


Képek : haon.hu , Ultras Debrecen ,dehir.hu
Bejegyzés értékelése