Magyar Labdarúgó NB I. 2014/2015 - 4.forduló
Facebook , Twitter , VK , Forum
UTE - DVSC 1-0
3.000 - néző

Újpestiek :
Debreceniek :
4 meccs, 4 pont, és megint a hosszabbításban kapott gól.
Az újpesti túra egyik lenne a pár idegenbeli megmozdulás közül, ahová illene normális létszámmal megjelenni, ennek ellenére semmi meglepő abban, hogy 1 nagybusszal, és néhány autóval indultunk el a fővárosba. Az út zavartalanul telt, később a yard asszisztált az utunkhoz.

Pozitívum, hogy a jegyvásárlás ezúttal gyorsan ment(és a beléptetés is), és aki a helyszínen váltott jegyet, legalább nem 1 papírlapot kapott. Jó kérdés, hogy miért kell szívni az emberek vérét, hogy csak online lesz kapható a ticket, ha most is hozzájuthattunk a helyszínen. A drapik gond nélkül bejutottak és a motozás is normális volt.

Mi fehérben nagyjából 80 fővel, és még néhány tucatnyi érdeklődő ücsörgött. A szurkolásunk elég haloványra sikeredett (kivéve mikor a lilákkal találunk meg egymást), és csak az egyszerűbb rigmusok szóltak kicsivel jobban. Már ez első percekben borítékolhattuk a keddi büntetést, az összegen pedig kicsit javítottunk a lefújásig.

A szebb napokat is megélt Újpest-tábor kihúzott a szektorban 1 nagy Fanatics feliratú molinót koreográfiaként, majd végigszurkolták a mérkőzést.

Előkerült a repertoárból a már jól ismert közös felelgetős(szarházi mlsz). A második félidőben rögtön emberhátrányba kerültünk, és így jobban rákapcsoltak a hazaiak, és ismételten a hosszabbításban búcsúzhattunk el a pontszerzéstől... Meccsre különösebben nem térnék ki. Szokásos elképzeléstelen fos. Ismét értelmetlen piros, és ismét 90. perc után kapott gól. A kurva életbe már, hogy nem lehet felfogni, hogy hosszabbítás is van.

Folytatás csütörtökön EL playoffban, csak az a meccs ne rontaná majd el a napot...
A hazaút a brigád egy részének sztorizgatással és pihenéssel telt, páran pedig az italozást folytatták.

HugaP + Vatis - szud94.hu
Bejegyzés értékelése