A Slovan Bratislava lesz a Videoton ellenfele az Európa Liga második selejtezőkörében. Az OTP Bank Liga legutóbbi második helyezettje idegenben kezdi a párharcot. Paulo Sousa együttese Pozsonyban kezdi a párharcot július 19-én, a visszavágót egy héttel később rendezik Székesfehérváron. A Slovan tavaly is az Európa Ligában szerepelt, akkor egészen a csoportkörig jutott.

Vidi érvei : 

Magyar Bajnokcsapat1 alkalommal
Magyar Kupagyőztes1 alkalommal
Magyar Szuperkupa-győztes1 alkalommal
Slovan érvei :
szlovák Bajnokcsapat10 alkalommal
csehszlovák Bajnokcsapat8 alkalommal
szlovák Kupagyőztes5 alkalommal
csehszlovák Kupagyőztes5 alkalommal
Nemzetközi sikerek
Coppacoppe.png KEK1 alkalommal
Intertotó-kupa10 alkalommal

Ultrák :  Slovan-nak több fanatikusa van mint a Vidinek , de ha a nézőszámokat nézzük akkor sem sokkal több a Slovan előnye , de viszont most az egész szurkolótáborra szüksége lesz a Vidinek !

Videó(k) :
Slovan fans
 

Vidi fans


Albán csapatot kapott a Loki a BL-ben Az albán Skenderbeu együttesét kapta a DVSC-TEVA a Bajnokok Ligája selejtezőjében. A dvsc.hu beszámolója szerint Kondás Elemér együttese idegenben kezdi a párharcot. A Skenderbeu Korçë városában székel, és az előző két idényben egyaránt megnyerte a legmagasabb osztályú albán pontvadászatot. Az első meccset július 17-én rendezik a balkáni országban, a visszavágóra egy héttel később kerül sor Nyíregyházán.

Dvsc érvei:

Magyar Bajnokcsapat6 alkalommal
Magyar Kupagyőztes5 alkalommal
Magyar Szuperkupa-győztes5 alkalommal

Skenderbeu érvei :

albán Bajnokcsapat2 alkalommal

Ultrák :  Itt egyértelműen a SZUD viszi a pálmát , az albán csapat szurkolói hevesek de kevesen vannak ellentétben a Debreceniekkel. (Üzengetések már mennek ...nagyon alálbecsülnek minket!.)

Videó(k) :
Skenderbeu fans
 

Dvsc fans

 A Honvéd is Albániába utazik a kupában A DVSC-TEVA után a Honvéd is albán ellenfelet kapott a nemzetközi porondon, Marco Rossi együttese a Flamurtarival méri össze erejét az Európa Liga első selejtezőkörében, a párharc első felvonása a Bozsik-stadionban lesz. Az első mérkőzésre július 5-én, a Bozsik-stadionban kerül sor, a visszavágót egy hétre rá rendezik Albániában.

Honvéd érvei : 

Magyar Bajnokcsapat13 alkalommal
Magyar Kupagyőztes7 alkalommal

Közép-európai Kupa1 alkalommal

Flamutarival érvei : 

Albán Bajnokcsapat1 alkalommal
Albán Kupagyőztes3 alkalommal
Albán Szuperkupa-győztes2 alkalommal

Közös :  fekete-piros-fehér a mezszín , viszonylag kis stadion , kevés nézővel

Videó(k) :
Flamutariva fans video nincs :)


Honvéd fans

Szlovák csapattal mérkőzik meg az MTK az Európa Liga első selejtezőkörében. A kék-fehérek ellenfele az a Senica lesz, amely negyedik lett a helyi bajnokság legutóbbi kiírásában, és amely 3-2-re legyőzte őket nemrég felkészülési mérkőzésen.

MTK érvei : 
Magyar Bajnokcsapat23 alkalommal
Magyar Kupagyőztes12 alkalommal
Magyar Szuperkupa-győztes2 alkalommal
Senica érvei :
Nem lett még bajnok egyszer szerepelt az Európa ligában tavaly a Salburg ellen amit elvesztett összesitésben 4-0 ás arányban.
Ultrák : Mtk-nál mint tudjuk ez a fogalom nem nagyon létezik , Senica-nál  azért akadnak ultrák,szurkolók

Bejegyzés értékelése