3 esemény szinte egy időben ezen a szép szombati napon, 3 részre szakadt Fradisták.
A Tábor, Szkenneresek, és a Kézilabda szerelmesei.

A stadionban avagy, hogy kell egy mérkőzést hangulat nélkül lejátszani, könyvet olvasni, kólát inni, hamburgert zabálni, arcot festetni... Bár az utóbbi nem a leglényegesebb szembe tűnő dolog, de nagy-vonalakban nézzük csak meg, hogy mi volt bent és kint. 

A stadionon kívül :

- A népligetben, ide lett meghirdetve a demonstráció .:



- A stadionhoz átvonulva.:




Green Monsters videója :









Bent a stadionban :




- Vendégszurkolók, vagyis a Győriek :

Ezzel egy időben az EHF Kupán .
Ligeti Egység is szolidaritást vállalt a táborral és az első 5 percet csendesen nézték.


(Labdarúgó szakosztályunk vezetésének szurkoló-ellenes döntéseivel természetesen MI sem értünk egyet. Ugyanakkor női kézilabda csapatunk egy időben játszik nemzetközi mérkőzést a Ferencváros szervezett szurkolói csoportjai által meghirdetett demonstrációval. A mérkőzésen jelen leszünk. Azonban hisszük és valljuk, hogy a Ferencváros tábora, nem bontható Foci, Kézi, vagy éppen Jégkorong szurkolókra.)


Képek : fradimob.hu , nso.hu , lendvaifoto.com , Tibcsi Fotó

Fradimob :
A halhatatlanok egyik tagja erősködött a kerítés mögül...

A Ferencváros-Győr mérkőzésen sem lehetett ott a Tábor, de a kitiltás ide, NNI oda, a közösség újra találkozott a Népligetben.

A mérkőzés második félidejére átsétáltak a stadionhoz,hogy kintről jelezzék, ők mindig a csapattal,klubbal lesznek.
Várható volt,hogy egyesek mindent megfognak tenni annak érdekében, hogy a Tábort lejárassák, botrányt generáljanak.

A stadionhoz érve a kerítés másik oldalán, a security és a rendőrség mögül a klub által fizetett szurkolói csoport, a Halhatatlanok egyik tagja, az "Olasz" névre hallgató köcsög elkezdte provokálni a Tábor tagjait. A válasz pirotechnika és üvegzápor volt, amit a Tábor vezetői gyorsan leállítottak.
"Olasz", annak idején több csoport körül is megfordult, csicskáztatták nem egyszer, majd ki lett közösítve. Az elmúlt években olasz börtönben is volt, legalábbis ezt terjeszti magáról.

Kb. 10év után pár hónapja került elő újra, és csatlakozott a Halhatatlan nevű formáció 6 fős legénységéhez. Azt hallani,hogy a 15ezer eurós indulóösszegből ő sem kapott, viszont a belépőt nem kell vásárolnia, így ingyen cipelheti a klub által csináltatott zászlókat.
Úgy látszik a vérében a csicskáskodás, és ez már nem is fog változni.

A történet része,hogy a Fradi Secu második embere F.Pál volt az,aki visszarángatta "Olaszt" és visszaküldte a szektorba.