RBD Beszámoló :
6 forduló után klubcsúccsal és 3 pont előnnyel az élen


A közös összejövetel már kora délután indult, mivel az RBD egyik emblematikus alakjának szabaduló buliját a mérkőzés előtti órákban tartottuk meg. Ismét összegyűlt népes társaság, koccintottunk barátunkra, s hogy újra együtt a brigád. Semmi akadálya nem volt, hogy a Vidi játéka és eredménye tegye fel az i-re a pontot.

Az MLSZ családbarát törekvései közé tartozik minden bizonnyal az este 20.30-as mérkőzéskezdés is. Ez arra mindenképpen jó, hogy az autóval nem rendelkező, nem fehérvári családokat távol tartsa a stadionoktól… Ez is szerepet játszhatott abban, hogy idén először – s remélhetőleg utoljára – valamivel 3000 alá csökkent a Sóstóra kilátogatók száma. Szektorunk sem volt túl zsúfolt. Ellenben annál lelkesebb, s egységesebb 90 percen át. Akik bejöttek, azok aktívak voltak, így jó hangulat uralkodott a szektorban. Ezt fokozta a félidő végén szerzett két Vidi gól is, ekkor már biztossá vált számunkra, hogy 3 pont előnnyel utazhatunk Debrecenbe, hiszen az MTK addig a félpályán csak nagy ritkán ment át.

Mivel várjuk már a bukaresti vendégszereplést, így néhányszor ugyan felcsendül jövő hétre utaló rigmus is, de természetesen csapatunk buzdítása vitte a prímet. Feltételezhetően az MLSZ ellenőr jelenléte miatt, de a hangosbeszélőnek már a legminimálisabb szó is kiverte a biztosítékot, ami valamelyest nem egy szép dologra utal. Ennyi „megkérjük Önöket” elég régen hangzott el egy meccsen, pedig abszolút nem volt túlsúlyban a szidalmazás. Bár ezzel a folyamatos szerepléssel csak felhívta erre a figyelmet, s azt érte el, hogy aki esetleg nem figyelt volna a szurkolásra, az gondolhatta azt, hogy milyen trágár módon buzdít az RBD… Holott erről szó sem volt, néha előfordult, hogy sokan nem tudták, melyik szóval volt éppen problémája a szpíkernek. Tragikomikus.

Két hét múlva egy igen fontos idegenbeli mérkőzés következik, s a bukaresti kiruccanás után a Lokinál is bizonyítani kell! A pályán is, és nekünk is!

HAJRÁ VIDI! ÁLÉ RBD!

Bejegyzés értékelése