Gyászszünettel kezdődött a mérkőzés, a 37 éves korában tragikus autóbalesetben elhunyt Kovács Krisztiánra, a lila-fehérek NB I-es csapatának jobbhátvédjére emlékeztek.  


A szerbek faszát szopjátok miközben basznak titeketSzegediek :
Fidelity Gruppo beszámoló :
A jó túrához minden adott volt a déli időpontban gyülekeztünk kb.úgy 50-60 között egy hipermarket parkolójában, majd miután megjelent a már rajtunk megedződött sofőrünk a busszal útra is keltünk.


Az odaúton “folytak” a dolgok szokás szerint, a folyamatosan hangulat emelkedett amint közeledtünk a Viharsarok fővárosa felé…
Ahogyan tavaly,így idén is sikerült rendőröket kikerülve bejutni Csabára , így sétáltunk is egyet a belvárosba. A délutáni szieszta csendjét megtörve korzóztunk de hamar megérkeztek a rend éber őrei is. Innentől – pár fotó elkészítése után – immár kísérettel megindultunk a stadion felé egy italozó egység beiktatásával.

A meccs kezdése előtt kb. 15 perccel értünk a vendégbejárathoz, ahol már indult a verbális activity a hazaiak jelenlévő szurkolóival.
A meccs elején,szolidaritásból,kihelyeztünk egy “Kitartás G.Dávid”feliratot,amit a nem rég lecsukott Csabaiak vezérének szántunk,majd ezt felváltotta egy kis Bad Boys fricska firka is.
A mérkőzés lapos volt szurkolgattunk, sajnos gyenge teljesítmény a srácainktól.

A Csabaiak meglepetésünkre sajnos nagyon nincsenek toppon,így sajnos el is veszítette egy kicsit a derby fílingjét,habár lehet,hogy belehet tudni ezt Dávid kivonását a forgalomból.(A.C.A.B)Sok volt a magyarázás,illetve sok volt a kiskorú is,akik valószínű nem voltak még húzósabb helyzetben.Le kell szögezni,hogy azok a lilák akik tavaly ott voltak Szegeden és próbálkoztak ,illetve futottak,egyáltalán nem is magyaráztak.

Meccs vége fele elvittek a rendőrök egy emberünket,amiért átugrott a két tábor elválasztó kerítései közé.
A meccs végén hazaindultunk felvezetéssel, majd egy útközbeni megállással kifogyasztottunk egy italozó egységet.

Bejegyzés értékelése