Magyar Labdarúgó - NB III. - Közép csoport [3rd LIGA]
2016.10.02.
VIDI II. - ETO 1-0
500 -?- néző Tatabányán / in Tatabánya

Képek vegyesen !















Győri beszámoló a rangadóról:
"A harmadosztályban sajnos nem sok olyan esemény van, ami nagyobb számú embert mozgat meg, ez alól minden évben kivételt képez a videoton elleni meccs. Ez most sem volt másképpen. A szervezést nagyban megnehezítette, hogy az összecsapás előtt pár nappal vált csak biztossá az időpont és a helyszín, ennek ellenére az elmúlt évek legnagyobb tábora jött össze.

A mérkőzés előtt 2 órával érkeztek a csoportok Tatabányára kb. 70 fővel (10 Vasas, 8 Nyíregyháza szurkolóval kiegészülve). A csoportosuláshoz érkezett az információ, mi szerint a fehérvári szurkolók is a közelben vannak, így összejött egy spontán találkozó a két fél között. A fehérváriak kb. 50 en lehettek, információk szerint 8 debrecenivel kiegészülve. A rendőrség gyors közbeavatkozása ellenére a feleknek volt kb. 10 másodpercük eszmét cserélni. A gyors ütközet után a stadion felé vettük az irányt, ahol lengyel barátaink csatlakoztak hozzánk ( 20 Unia Tarnów). Így a végső létszámunk 98 fő volt, bár egyes „matematikusok” szerint csak 50.

A szektorban nagyjából 350-en foglaltunk helyet, a kerítésen helyett kaptak a megszokott győri drapériák mellett a nyíregyházi Elit és Mastiffs zászlók, egy kisebb angyalföldi drapéria, valamint az Unia Tarnów egyik idegenbeli lepedője. A szurkolás az elején megfelelő szinten zajlott, ám a meccs alakulása negatív hatással volt a hangerőre és az aktivitásra.

A lefújást követően negyedóráig a szektorban tartottak minket, utána pedig rendőri felvezetés mellett hagytuk el a bányászvárost. A fehérvári kollégák előbb randevúra hívtak minket, de aztán meggondolták magukat, így más esemény nem történt már.
A mérkőzés alakulása ellenére tehát nem zárt rossz napot a győri tábor, köszönjük barátaink látogatását!

Üdvözlet Angyalföldre, Nyíregyházára és Tarnówba!
Győri ETO 1904!"

- Fehérváriakkal 8 debreceni volt.
- Győrieknél 20 tarnówi , 8 nyíregyháza , 10 Vasas szurkoló volt.
- Hazafele úton információink szerint a nyíregyiek nem fogadták el az-azonos létszámban levő debreceniek kihívását.

Képek : Hungarian Ultras , Vidi.hu , ETO Baráti Kör