2016.03.12. Újpest - DVTK 1:0

2016.03.12. DVSC - Kispest Bp. Honvéd 0:3
KÉP#1 , KÉP#2 , KÉP#3

2016.03.12. Paks - Vasas 2:0
KÉP#1 

2016.03.12. Videoton - Békéscsaba 1:1
KÉP#1 

2016.03.12. MTK Budapest - Haladás 3:1
KÉP#1

2016.03.12. Ferencváros - Felcsúti-Akadémia 4:0


NB.II., NB.III., MEGYE I.,II.,III., :

Fegyelmi határozatok :
Büntetések :

NB I.:
A FEB az MTK- Haladás mérkőzéssel kapcsolatban a Haladást, mint visszaesőt, szurkolóinak másokat megbotránkoztató magatartásáért (a játékvezető és más sportszervezet szidalmazása) 50.000 Ft pénzbüntetés megfizetésére kötelezi.

A FEB az Újpest - Diósgyőr mérkőzéssel kapcsolatban az Újpestet, mint visszaesőt, szurkolóinak másokat megbotránkoztató magatartásáért (az ellenfél, más sportszervezet és a játékvezető szidalmazása) 150.000 Ft, a Diósgyőrt, mint visszaesőt, szurkolóinak másokat megbotránkoztató magatartásáért (az ellenfél, más sportszervezet szidalmazása) 100.000 Ft pénzbüntetés megfizetésére kötelezi.


NB III.:
A FEB a Balatonfüred – ETO Futsal mérkőzéssel kapcsolatban a Balatonfüredet mérkőzés rendezéssel kapcsolatos szabályzati előírás megsértéséért írásbeli figyelmeztetésben, az ETO Futsalt, mint visszaesőt szurkolóinak pirotechnikai eszközök beviteléért és használatáért kötelezi, hogy a soron következő idegenbeli NB III-as bajnok mérkőzésére egy szövetségi ellenőrt fogadjon és eljárási költségeit viselje.

A FEB a Kazincbarcika–Putnok mérkőzéssel kapcsolatban a Kazincbarcikát mérkőzés rendezéssel kapcsolatos szabályzati előírás megsértéséért, szurkolóinak pirotechnikai eszközök beviteléért és használatáért, valamint másokat megbotránkoztató magatartásáért (a játékvezető és más sportszervezet szidalmazása) 100 ezer Ft pénzbüntetés megfizetésére kötelezi.

A FEB a Csepel–FTC II mérkőzéssel kapcsolatban a Csepelt, mérkőzés rendezéssel kapcsolatos szabályzati előírás megsértéséért, a szurkolók részéről nagy mennyiségű pirotechnikai eszköz beviteléért és használatáért, 300 ezer Ft pénzbüntetés megfizetésére kötelezi.

Érdekességek :
_________________________________________________________________________________

Észrevétel ,ha valamely adat nem egyezne meg ,illetve vannak olyan képeitek,videótok amelyek még nem kerültek ki kérem küldjétek el !.

hungarianultras1312@gmail.com vagy Facebookon az üzenetre rákattintva.
Bejegyzés értékelése