Magyar Labdarúgó NB I. 2015/2016 - 8.forduló
Facebook , Twitter , VK , Forum
UTE - FTC 1-2
8.445
 - néző

Hét személyt garázdaság elkövetésének megalapozott gyanúja miatt, egy személyt pirotechnikai eszközzel visszaélés szabálysértés elkövetése miatt állítottak elő a rendőrök.... A.C.A.B.
Biztonsági intézkedés keretében két sérült férfihez hívtak mentőt a Készenléti Rendőrség munkatársai.

Nem azokat a szurkolókat szeretném védeni akik mondjuk rátámadnak egy rendőrre vagy tényleg bűncselekményt követnek el ! De azért mert fáklyát gyújt pár ember , ezért előállítani?? Azért itt tényleg álljunk már meg egy pillanatra! Ez már felháborító!

A migránsok rendőrökre támadnak, ellenszegülnek ! Kerítést rongálnak, beszöknek a határon, verekednek, szemetelnek, autópályát vonatokat foglalnak, egy országot bénítanak meg nap mint nap stb ...őket nem hogy vízágyúval nem oszlatjuk, de még ételt italt szállást és ingyen buszokat, légkondis új vonatokat biztosítunk nekik és sajnáljuk öket !?
Elszomorító, hogy saját hazámban három fáklyáért és hangos kiabálásért üldözik , büntetik a magyart , a stadionokba vénaszkennerrel lehet bemenni és 5 féle igazolvánnyal mehet be egy mérkőzésre, ... miközben más bűnözőknek és mint kiderült terroristáknak, akik idevándorolnak tiltott határátkelést hajtanak végre, ... sokkal nagyobb bűncselekményekért a feneküket nyalják ! Itt tart ma a magyar liberális szennylapok által támogatott rendőrség. Negatív diszkrimináció a magyarok ellen ... a többi mondanivalóba inkább ne menjünk bele , mert nem az oldal témájához kapcsolódik.


Újpestiek :

ORIGO : "Lehangoló a Fradi-szektor, megszoktuk, hogy itt mindig tele van az egész kanyar. Az újpestiek szép élőképpel fogadják a csapatokat." - Na ugye a libsi újságnál végre egy korrekt bejegyzést írtak.

Ferencvárosiak :


Szkenneresek a stadionban , szponzoros koreó finoman fogalmazva : "Mi ez ?"

Képek : Réti Zsolt , MTI , Viola Fidelity , Sas Gábor , Hungarian Ultras , fotoapalyaszelerol.com
Bejegyzés értékelése