2015.08.01. Felcsúti-Akadémia - Paks 1:0

2015.08.01. DVTK - Videoton 1:2
http://hungaryultras.blogspot.hu/2015/08/diosgyor-videoton-20150801.html

2015.08.01. Haladás - MTK Budapest 2:2
KÉP#1 , KÉP#2 ,

2015.08.01. Újpest - Békéscsaba 2:0
KÉP#1 , KÉP#2 , KÉP#3 

2015.08.02. Vasas - Ferencváros 0:2
KÉP#1 , KÉP#2

2015.08.02. Kispet Budapest. Honvéd - DVSC
http://hungaryultras.blogspot.com/2015/08/budapest-hoved-debrecen-20150802.html


NB.II., NB.III., MEGYE I.,II.,III., :
Fegyelmi határozatok :
Büntetések :

NB I.: 
A FEB az Újpest - Békéscsaba mérkőzéssel kapcsolatban az Újpestet - szurkolóinak megbotránkoztató magatartása, más sportszervezet, más sportszervezet elnökének a szidalmazása, becsmérlő, hátrányosan megkülönböztető rigmusok kiabálása miatt - 800.000 Ft pénzbüntetés megfizetésére kötelezte.

A FEB a Vasas – FTC mérkőzéssel kapcsolatban a Vasast - szurkolóinak megbotránkoztató magatartása (az ellenfél ill. más sportszervezet szidalmazása) miatt - írásbeli figyelmeztetésben részesítette.

A FEB a DVTK – Videoton FC mérkőzéssel kapcsolatban mindkét sportszervezetet - szurkolóinak megbotránkoztató magatartása, az ellenfél szidalmazása miatt - írásbeli figyelmeztetésben részesítette.

NB II.:
A FEB a Kisvárda – Csákvár mérkőzéssel kapcsolatban Kisvárdát - szurkolói részéről szotyolás zacskó játéktérre dobása, valamint megbotránkoztató magatartása, a játékvezető szidalmazása miatt - írásbeli figyelmeztetésben részesítette.

A FEB az SZTK – ZTE mérkőzéssel kapcsolatban ZTE-t - szurkolóinak megbotránkoztató magatartása, más sportszervezetek szidalmazása miatt - írásbeli figyelmeztetésben részesítette.

NB III.:
A FEB a Somoskőújfalu – Újpest mérkőzéssel kapcsolatban a Somoskőújfalu SE-t a nézők tájékoztatására vonatkozó előírások megsértéséért írásbeli figyelmeztetésben részesítette.

A FEB a Gold-Sport – Komló mérkőzéssel kapcsolatban a Gold-Sport Kft-t rendezési hiányosságok miatt írásbeli figyelmeztetésben részesítette, a Komlót szurkolóinak pirotechnikai eszközök bevitele és használata miatt a soron következő idegenbeli NB III-as bajnoki mérkőzésén egy szövetségi ellenőr fogadására és eljárási költségei viselésére kötelezte.

A FEB a Tállya - Cigánd mérkőzéssel kapcsolatban a Tállya KST-t - a beléptetésre és a nézők tájékoztatására vonatkozó előírások megsértéséért - írásbeli figyelmeztetésben részesítette.

A FEB a Nyíregyháza - DVSC mérkőzéssel kapcsolatban a Nyíregyházát - rendezési hiányosságok, valamint szurkolóinak pirotechnikai eszközök bevitele és használata, valamint megbotránkoztató magatartás miatt - 50.000 Ft pénzbüntetés megfizetésére kötelezte.

A FEB a Dabas – Újbuda mérkőzéssel kapcsolatban a Dabast - a rend nem megfelelő biztosításáért (az asszisztenseket öngyújtóval, ill. sörös dobozzal megdobták), továbbá a játékvezetői öltözőre vonatkozó előírások megsértéséért - a soron következő 2 hazai NB III-as bajnoki mérkőzésén 1-1 szövetségi ellenőr fogadására és eljárási költségeik viselésére kötelezi.

Érdekességek :

_________________________________________________________________________________

Észrevétel ,ha valamely adat nem egyezne meg ,illetve vannak olyan képeitek,videótok amelyek még nem kerültek ki kérem küldjétek el !.

hungarianultras1312@gmail.com vagy Facebookon az üzenetre rákattintva .