2014.04.25. Ferencváros - Kaposvár 1 : 0
http://hungaryultras.blogspot.com/2014/04/ferencvaros-kaposvar-20140425.html

2014.04.26. Puskás Akadémia - Videoton 1 : 3
KÉP#1 , KÉP#2 , BESZÁMOLÓ

2014.04.26. Haladás - Mezőkövesd 1 : 0

2014.04.26. MTK Budapest - Lombard Pápa 2 : 0
KÉP#1

2014.04.26. DVSC - Kecskemét 5 : 0
http://hungaryultras.blogspot.com/2014/04/debreceni-vsc-kecskemet-20140426.html

2014.04.26. DVTK - Paks 0 : 4
KÉP#1 , KÉP#2 , KÉP#3 , VIDEO#1

2014.04.27. Győri ETO - Újpest  1 : 0
KÉP#1 , KÉP#2 , KÉP#3
Mérkőzés után 6 embert előállítottak .

2014.04.27. PMFC - Budapest Honvéd 1 : 0

NB.II., NB.III., MEGYE I.,II.,III., :



Fegyelmi határozatok :
Büntetések :

NB I :



A FEB az Újpest – Videoton FC mérkőzéssel kapcsolatban az Újpestet, mint visszaesőt, rendezési hiányosságok, szurkolóinak pirotechnikai eszközök használata és megbotránkoztató rigmusok bekiabálása miatt 150.000 Ft, a Videoton FC-t, mint visszaesőt, szurkolóinak megbotránkoztató rigmusok bekiabálása miatt 50.000 Ft pénzbüntetés megfizetésére kötelezte. 

Az Újpest FC megsértette a Biztonsági Szabályzatot azzal, hogy a beléptetésnél nem volt megfelelő ruházat- és csomagátvizsgálás, a szurkolók hanggránátot használtak, illetve több alkalommal megbotránkoztató magatartást tanúsítottak a mérkőzés során. A sportszervezet mindkét fegyelmi vétség elkövetése körében visszaesőnek minősül. A Videoton FC szurkolói megbotránkoztató magatartást tanúsítottak, ebben a szabálysértésben a sportszervezet visszaesőnek számít. 

A FEB a Paks – DVSC mérkőzéssel kapcsolatban a Paksot rendezési hiányosságok miatt írásbeli figyelmeztetésben részesítette, a DVSC-t, mint visszaesőt, szurkolóinak pirotechnikai eszközök bevitele és használata miatt 100.000 Ft pénzbüntetés megfizetésére kötelezte.
A Paks azért részesült írásbeli figyelmeztetésben, mert a vendégszurkolók pirotechnikai eszközöket vittek be a stadionba. A FEB enyhítő körülményként értékelte, hogy a hangosbemondó felszólította a szurkolókat a mérkőzés közben a pirotechnika-használat mellőzésére. A DVSC a szurkolói pirotechnika használata miatt kapta a büntetést, ebben a vonatkozásban visszaeső a sportszervezet. 

A FEB a Mezőkövesd – Diósgyőr mérkőzéssel kapcsolatban a Mezőkövesdet rendezési hiányosságok miatt 50.000 Ft, a Diósgyőrt szurkolóinak pirotechnikai eszközök használata és politikai tartalmú molinó bevitele és kihelyezése miatt 300.000 Ft pénzbüntetés megfizetésére kötelezte.
A Mezőkövesd a Biztonsági Szabályzat megsértése miatt kapott büntetést: a vendégszektorba politikai tartalmú molinót és pirotechnikai eszközöket vittek be a szurkolók. A DVTK esetében pirotechnika eszközök (petárda) használata és politikai tartalmú molinó kihelyezése miatt szabott ki büntetést a bizottság. Utóbbi szempontjából súlyosító körülmény volt, hogy a diósgyőri szurkolók kupa- és bajnoki mérkőzéseken már többször is kihelyezték ugyanezt a molinót. 

A FEB a Honvéd - FTC mérkőzéssel kapcsolatban a Honvédot, mint visszaesőt rendezési hiányosságok, szurkolóinak megbotránkoztató rigmusok bekiabálása és különböző tárgyak bedobálása miatt 200.000 Ft, az FTC-t, mint visszaesőt szurkolóinak pirotechnikai eszközök használata és szurkolóinak megbotránkoztató rigmusok bekiabálása miatt 200.000 Ft pénzbüntetés megfizetésére kötelezte. 
A Honvéd részben a Biztonsági Szabályzat megsértése, rendezési hiányosságok miatt kapott büntetést, mert a vendégszurkolók pirotechnikai eszközöket vittek be a szektorukba. A megbotránkoztató magatartások aránya, mennyisége, súlya a két sportszervezet vonatkozásában azonos volt. Az FTC visszaeső a megbotránkoztató magatartások és pirotechnika alkalmazása körében, a Honvéd visszaeső a szabályzat megszegése körében. A Honvédnál enyhítő körülmény, hogy a hangosbemondó felszólította a szurkolókat a tiltott magatartások abbahagyására. 

A FEB a DVSC – Kecskemét mérkőzéssel kapcsolatban a DVSC-t, mint visszaesőt rendezési hiányosságok és szurkolóinak pirotechnikai eszközök használata miatt 150.000 Ft pénzbüntetés megfizetésére kötelezte. 

A FEB a Pécs - Honvéd mérkőzéssel kapcsolatban a Pécset rendezési hiányosságok, szurkolóinak pirotechnikai eszközök használata és megbotránkoztató rigmusok bekiabálása miatt 200.000 Ft pénzbüntetés megfizetésére kötelezte. 


Magyar Kupa :


A FEB a DVSC – Diósgyőr mérkőzéssel kapcsolatban a DVSC-t rendezési hiányosságok miatt 50.000 Ft, a Diósgyőrt szurkolóinak pirotechnikai eszközök használata és politikai tartalmú molinó bevitele és kihelyezése miatt 200.000 Ft pénzbüntetés megfizetésére kötelezte. 
A DVTK esetében súlyosító körülmény volt, hogy a diósgyőri szurkolók kupa- és bajnoki mérkőzéseken már többször is kihelyezték ugyanezt a molinót. 

Ligakupa :

A FEB az FTC - Diósgyőr mérkőzéssel kapcsolatban a hazai és a vendég szurkolóinak megbotránkoztató rigmusok bekiabálása miatt az FTC 100.000, a Diósgyőr 50.000 Ft pénzbüntetést kapott. 
A Ferencváros szurkolói trágár kifejezések skandálásával megbotránkoztató magatartást tanúsítottak. A DVTK ugyancsak szurkolói megbotránkoztató viselkedéséért kapta a büntetést, de kevésbé voltak trágárak a megnyilvánulásaik, valamint kevesebbszer is kiabáltak azokat a szurkolók. 

NB II :

A FEB a Szolnok - Békéscsaba mérkőzéssel kapcsolatban a Szolnokot rendezési hiányosságok és szurkolóinak megbotránkoztató rigmusok bekiabálása miatt kötelezte, hogy a soron következő hazai NB II-es bajnoki mérkőzésén a kötelezően előírt rendezői létszámát 10 fővel felemelje, és ezen mérkőzésen 1 szövetségi ellenőrt fogadjon és eljárási költségeit viselje, a Békéscsabát szurkolóinak pirotechnikai eszközök használata és megbotránkoztató rigmusok bekiabálása miatt kötelezte, hogy a soron következő idegenbeli NB II-es bajnoki mérkőzésén 1 szövetségi ellenőrt fogadjon és eljárási költségeit viselje.
A Fegyelmi Bizottság rendezési hiányosságok miatt büntette meg a szolnokiakat, mert a sportszervezet a Biztonsági Szabályzat előírásait megsértette azzal, hogy nem volt megfelelő csomag- és ruházat átvizsgálás a meccs előtt, így a vendégszektorba pirotechnikai eszközöket vittek be a szurkolók. A FEB súlyosító körülményként értékelte, hogy a rendező sportszervezet nem intézkedett a tiltott magatartás megakadályozása miatt. A Békéscsabát a FEB részben pirotechnika használata miatt büntette, valamint a meccs során három alkalommal megbotránkoztató magatartást tanúsítottak a szurkolók. Mindkét sportszervezet esetében figyelembe vette a bizottság a büntetés kiszabása során, hogy a két sportszervezet egyszer sem volt büntetve még a bajnokság során. 

NB III :

A FEB a REAC – Veresegyház mérkőzéssel kapcsolatban rendezési hiányosságok miatt a REAC-ot írásbeli figyelmeztetésben részesítette. 

A FEB a Komló - Gyula mérkőzéssel kapcsolatban szurkolói rendzavarások miatt a Komlót 50.000 Ft pénzbüntetés megfizetésére kötelezi. 


Tabella ,forduló válogatottja és az átlagos nézőszámok :



 _________________________________________________________________________________

Észrevétel ,ha valamely adat nem egyezne meg ,illetve vannak olyan képeitek,videótok amelyek még nem kerültek ki kérem küldjétek el !.

bidebidibide@gmail.com vagy Facebookon az üzenetre rákattintva .