Magyar Labdarúgó NB I. - 19.forduló
Facebook , Twitter , VK , Forum
Paks - Videoton 2-2
1.000 - néző


Gomes GO HOME!!!
A mai magyar futballvalóság egyik legszánalmasabb mérkőzése volt paksi vendégjátékunk.

Adott egy falusi kiscsapat és minden, ami ezzel együtt jár. Létesítmény, levitézlett sztárocskák, egy az FC Barcelonának is simán edzést levezényelő edző – aki mellesleg a Videotonnal érte el legnagyobb edzői sikerét. Míg a mi oldalunkon egy csapat, amely elveszítette a kötődését és kapcsolatát a szurkolói felé és amely látványosan szenved a vezetőedzőjétől. De nincs gond, mert „we will be the champion”.

És akkor még nem szóltunk a nemzetközi színvonalú játékvezetésről sem, hisz ilyen rosszindulatú, és döntő hibákkal teljesítő „profi”, még az MB1-ben kuriózum. Persze Fábiánról már régóta tudjuk, hogy nem szeret minket, de feltehetően a mérkőzés után elégedetten „hazament és kiverte…” Csak, hogy egy klasszikust idézzünk.

Szurkolóink még így is szép számban elutaztak Paksra, és még az elején szurkolt is a társaság. Ám a kilátástalan, elképzelés nélküli vergődése a csapatnak teljesen lelombozta a kedélyeket.


Mindenki látja, hogy Gomes nem alkalmas a feladatok elvégzésére. Nem tudja sem motiválni, sem megfelelő taktikával felküldeni a játékosokat a pályára. Egyre rosszabbak leszünk, egyre nagyobb a hátrányunk. És egyre nagyobb a szakadék közte és a csapat között. És egyre jobban eltávolodnak a szurkolók is ettől a csapattól.

A negatív folyamatokat most kell megállítani! Az eto elleni meccsre már új edzővel, új szellemiségben kellene nekivágni, ha még vannak nemzetközi kupás terveink!

A klubvezetésnek nyilvánvalóan lépnie kell, mint ahogy a csapatnak is!

A mérkőzés végeredménye egyébként 2-2. Csak kapusunkat és Nikolicsot lehet dicsérni az akarásáért, küzdőszelleméért.

Hajrá Vidi! Álé RBD!


Bejegyzés értékelése