1999-ben 5 Balmazújvárosi alapította meg. Eleinte Balmazújváros, később Debrecen mérkőzésekre is jártak a csoport tagjai és idővel elismert debreceni szurkolói csoportként képviselte magát foci és Kézilabda mérkőzéseken egyaránt. A csoport az évek alatt folyamatosan növekedett, de 10 -15 fő körülinél nem nőtte nagyobbra magát. 12 év alatt számos Debreceni hazai, idegenbeli, külföldi és válogatott foci és Kézilabda mérkőzésre kísértük el csapatainkat..

2011-ben a balmazújvárosi focicsapat felkerül az NB2-be ahol jelenleg is szerepel, ekkor kezdtük el páran fiatalok újraszervezni a Frontot, természetesen az alapító tagok engedélyével. Kezdetben 60-70 fővel jelentünk meg hazai pályán, és több idegenbeli túrára is 40 fölötti létszámmal kísértük el a csapatunkat. De ugye mint mindenhol nálunk is voltak olyan emberek akinél ez divat, fellángolás volt és így néhány hónap alatt visszaesett a létszámunk hazai mérkőzéseken 40 fő környékére!.

A csoport nagy százaléka Debrecen szurkoló is, de vannak köztünk Kispest, Újpest, Ferencváros szimpatizáns Balmazújvárosi fiatalok. (az hogy az újváros mellett ki melyik magasabb osztály béli klubbal szimpatizál nem jelentett még problémáta csoporton belül.)

A foci mellett fontosabb NB1B-s kézilabda mérkőzésekre is bementünk csapatunkat bíztatni Debrecenbe, mert akkor még nekünk nem volt sportcsarnokunk.

A foci meccsekre több mint egy éve nem járunk ki a vezetőség a rendőrkapitány és a rendőrséggel való nézeteltérések miatt. (ezt itt nem kívánok jobban kifejteni)

Idén szeptemberben lett kész a sportcsarnokunk amit nagyon vártunk. Így szeptember óta újra egy fix 30-35 fős létszámmal járunk NB1B férfi és NB2 női kézilabda hazai mérkőzésekre. Idegenbe valamivel kevesebben de nagyon ritka hogy ne kísérjük el a csapatunkat.


Azon szurkolói csoportok ,amelyek még nem került fel a listára nyugodtan elküldhetitek .


Bejegyzés értékelése