2013.09.20. PMFC-Matias - Lombard Pápa Termál 1 : 3
KÉP#1 ,KÉP#2

2013.09.20. DVTK - Budapest Honvéd 2 : 0
LINK : http://hungaryultras.blogspot.com/2013/09/diosgyor-budapest-honved.html

2013.09.20. Haladás - Puskás Akadémia 2 : 1
KÉP#1 ,KÉP#2 ,KÉP#3


2013.09.20. Mezőkövesd-Zsóry - Kaposvári Rákóczi 1 : 3
LINK : http://hungaryultras.blogspot.com/2013/09/mezokovesd-kaposvar-20130921.html


2013.09.20. MTK Budapest - MVM Paks 2 : 0
LINK : http://hungaryultras.blogspot.com/2013/09/mtk-budapest-paks-20130921.html

2013.09.20. Videoton FC - Kecskeméti TE 1 : 0
KÉP#1

2013.09.20. Ferencváros - Újpest FC 3 : 1
LINK : 
http://hungaryultras.blogspot.com/2013/09/ferencvaros-ujpest-20130922.html


2013.09.20. Győri ETO - DVSC-Teva 3 : 0

KÉP#1 ,KÉP#2




Fegyelmi határozatok :
Büntetések :
NB I..

A Ferencváros–Újpest bajnoki rangadó nagy érdeklődést, és a találkozó időtartamának nagy részében sportszerű, jó hangulatot is hozott, ám a mérkőzés egyes szakaszaiban tapasztalható jelenségek elfogadhatatlanok egy futballmérkőzésen. Ezek távol állnak a sport és a labdarúgás szellemiségétől, a két nagy múlttal rendelkező budapesti klub és a magyar labdarúgás hagyományaitól.

Az MLSZ Fegyelmi Bizottsága a döntés meghozatalakor mérlegelte a cselekmények mellett, hogy a rendező Ferencváros ígéretet tett arra, hogy – a hatóságokkal közösen – azonosítja és felelősségre vonja a rendbontókat. A fegyelmi szankció ennek hiányában a mostaninál lényegesen szigorúbb is lehetett volna. Az MLSZ FEB minden esetben tekintettel van az érintett klubok együttműködési szándékára, felelősségteljes viselkedésére vagy annak hiányára is döntése meghozatalakor.

Az FTC – Újpest mérkőzésen történt rendezési hiányosságok, a hazai szurkolók rendzavarásai (pirotechnikai eszközök használata, bedobálása, megbotránkoztató rigmusok skandálása) és a nagyszámú hazai szurkoló nézők által elzárt területre történt behatolása miatt az FTC, mint visszaeső 2.000.000 Ft pénzbüntetést kapott, továbbá a FEB elrendelte az FTC soron következő hazai NB I-es bajnoki mérkőzésén a Puskás Ferenc Stadion C szektorának és az M-től S-ig tartó szektorainak lezárását is. A FEB a vendégszurkolók részéről megbotránkoztató rigmusok bekiabálása, pirotechnikai eszköz használata és rendbontások elkövetése (székek feltépése, bedobálása, kordonok megbontása és dobálása) miatt az Újpestet 400.000 Ft pénzbüntetés megfizetésére kötelezte.

A bizottság a következő szervezési, biztonsági, rendezési hiányosságok miatt határozott büntetésről a visszaeső Ferencvárossal szemben: a beléptetés nem megfelelő módon történt, különös tekintettel a nézőtérre bejuttatott és ott nagy mennyiségben használt nem engedélyezett pirotechnikai eszközre. A mérkőzés közben előbb két fő, majd mintegy ötven fő jutott be a szurkolók elől elzárt területre, a futópályára, és ez kiváltotta a mérkőzés kétperces szüneteltetését, majd a találkozó lefújását követően több százan léptek a játéktérre zömmel a büntetésben érintett szektorokból. Szintén ezen helyekről hangzott fel legtöbbet az a számtalan gyalázkodó, trágár, megbotránkoztató és elítélendő rigmus, amelyek különösen ilyen tömeges és visszatérő formában nem fogadhatóak el sporteseményen.

A Diósgyőr - Honvéd mérkőzésen a hazai szurkolók megbotránkoztató rigmusok bekiabálása és a Versenykiírás hangosításra vonatkozó előírásának megsértése miatt a FEB a Diósgyőrt 100.000 Ft pénzbüntetés megfizetésére kötelezte és elrendelte, hogy a sportszervezet soron következő hazai NB I-es bajnoki mérkőzésén szövetségi ellenőrt fogadjon és eljárási költségeit viselje.

A DVTK–Budapest Honvéd mérkőzést követően büntetésben részesülő hazai klub több rendezési hiányosságot követett el. A hazai drukkerek egy része megbotránkoztató, gyalázkodó rigmusokat kántált – mások mellett – a kispesti klubbal és annak szurkolóival szemben, a hangosbemondó használata nem a szabályozásnak megfelelő módon történt.

Tabella és a forduló válogatottja :




_________________________________________________________________________________

Észrevétel ,ha valamely adat nem egyezne meg ,illetve vannak olyan képeitek,videótok amelyek még nem kerültek ki kérem küldjétek el !.

bidebidibide@gmail.com vagy Facebookon az üzenetre rákattintva .