Szentesi Kinizsi megalapításának a századik évfordulójára emlékeztek a szentesi szurkolók.

Nos, megvolt a nagy ünneplés.
Így utólag, a történtek után már elárulhatjuk, hogy nem kevés pénz, munka és főleg megevett ideg feküdt ebben az alig néhány perces látványban. Azonban egy klub 100. születésnapját méltón illik megünnepelni, még ha az egy kisváros megye 2-ben szereplő csapata is.
Talán néhányan emlékeznek rá, hogy eredetileg korábbra, az első fordulóra terveztük és harangoztuk be ezt az ünneplést, azonban az időjárás viszontagságai miatt többször is el kellett halasztani.
Végül a mostani hétvégére esett a választásunk. Szerencsére szép idő volt, és ennek köszönhetően egészen szép számmal látogattak ki a szentesi "katlanba" nézők ezen a hétvégén, hogy a kék-pirosakat ismét győzelembe hajszolják.
A látványra visszatérve, még szombat reggel is történtek apróbb igazítások a "nagy képen", de a munka már hetekkel korábban elkezdődött. Itt szeretnék köszönetet mondani az egész Ulras Szentesnek, illetve különösen Bartus Ádámnak, aki a kivitelezés oroszlánrészét vállalta magára. Szóval köszönet mindenkinek, aki bármivel -legyen az hely, pénz, munka, vagy akár csak egy jó szó- támogatta a koreográfiát. A vitán felül pazar esztétikai élményen túl megmutattuk azt is, hogy önerődől, összefogással és egy csipetnyi kreativitással nagy dolgokat lehet tető alá hozni.
A Kinizsi századik születésnapjára mi így emlékeztünk meg, de ahogy a kiírás is mutatta "a történet folytatódik", hamarosan reméljük zsebünkben a bajnoki cím, májusban következik egy kiváló túra a makói barátainkhoz, szóval megyünk tovább a rögös úton.
Szentesi Kinizsi! Még nagyon sok és sikerekben gazdag születésnapot kívánunk!
Ultras Szentes

Bejegyzés értékelése